Uke 4 - 2018
by Fageråsen on January 26th, 2018

Mørketida er på tur til å slippe taket. Vi merker godt at det blir lysere og lysere for hver dag som går. Været har vært variert, fra kaldere temperaturer til litt mildere. I skrivende stund har det lagt seg et lite teppe med snø i Kilbotnmarka. Tommel opp for det:)
 

For en flott stafett vi hadde på mandag!! De som hadde lyst å teste skiene kledde på seg utstyr og startnummer i en fart og ble med på stafetten. Aktivitetsskolen utstyrte seg med flagg og fungerte som heiagjeng og gode hjelpere:) Skigåingen var satt opp på 2 dager på månedsplanen, men neste dag var det hele -16℃ og vind på myra så det ble i det kaldeste laget! 
På en av de kaldeste dagene i år måtte vi prøve trikset med å kaste kokende vann i lufta. Først prøvde vi en kopp, deretter med en hel bolle:) Bildene rettferdiggjør ikke hvor kult det ble når det kokende vannet ble til snø. Ungene samlet seg for å se og ble storfascinert av hva som skjedde med vannet:) Neste gang skal vi prøve med ei heil bøtte!
 
Vi tok turen til Stangneshallen midt i uken. Mange hadde vært der før, men for noen var det første gang. Masse spennende å finne på. Ungene har danseleker, hinderløyper, ballspill og sisten. Alle var enige om at turen var kanonbra!!
 
Tipp topp med bondesjakk i snøen. Tor Erik fikk med seg en gjeng ifra 2.klasse som ville prøve. Her er det om å tenke seg om før man setter krysset, for det er vanskelig å viske vekk malingen fra snøen. 
Lavvoen fungerer toppers som lerret. Et kunstverk av de sjeldne tar form og det kan minne om......en gris? 


Vi ønsker god helg til alle sammen og vel møtt til en ny SFO-uke på mandag:)

- Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)