Uke 3 - 2018
by Fageråsen on January 19th, 2018

Januar raser avgårde. Vi er så opptatt med å leke og herje at vi nesten ikke legger merke til at tida flyr! Hele denne uken har det vært sola som har vært i fokus. Et gledelig gjensyn som må markeres med solboller og sang:)
 

Vi har baka solboller til den store gullmedalje. Hver klasse fikk hver sin bakedag, så var vi helt sikker på at det ble nok. Det ble nesten 100 boller, noen med gult på og noen uten:) Selve solfesten hadde vi på torsdag og da spiste vi opp nesten alle bollene:D I tillegg så måtte vi synge noen solsanger til sola så ho kanskje hører oss og kommer frem snart. Ungene reiste seg og sang "sol sol kom igjen" for full hals:) En kjempeflott solmarkering:)
 
3. klasse har hatt et lite prosjekt i denne uken. Karina har gitt dem i oppgave å lage en vennebok der de selv må skrive hvordan man er en god venn og hva man kan gjøre for å ha det bra sammen. Oppgaven har de tatt veldig seriøst og brukt lang tid på å finne de rette ordene og fin pynt til å dekorere med. Bildet over er gammelt men budskapet er rykende ferskt!
 
Når parkeringsplassen er dekt av is, ser vi mulighetene til å utnytte forholdene. Vi henta fram mål og køller så spilte vi ishockey!! Litt ruglete is så vi hadde bare på oss de vanlige skoene våre, så sparer vi skøytene til det kommer en tur til skøytebanen:) I tillegg var det skikkelig kult å ha Karina sin kar Martin-Elias, sammen med oss!
Når vi kommer opp på SFO har sola akkurat gått ned bak Sørvikfjellet og lyset på himmelen er helt nydelig. PÅ formiddagen kan vi se fra kontorvinduet at sola når toppen av Blåfjellet. Så vi har ho nok på myra om ikke så altfor lenge:)

God helg fra alle oss:)


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)