Uke 2 - 2018
by Fageråsen on January 12th, 2018

Enda en flott og innholdsrik uke her oppe på Fageråsen. Masse snø og relativt milde temperaturer gjør at det er helt perfekt å være ute. Vi merker og at der har blitt lysere og det er nok ikke lenge igjen før vi ser et lite solgløtt:)

2.klasse har fått vært på hjemmebesøk hos Karina denne uken, og kosa med alle dyrene ho har der,. Det var en storfornøyd gjeng som hadde mye å fortelle. Aktivitetsskolen fikk tatt turen gjennom djupsnyen og opp til grotta vår, der de fikk høre fortellingen om Jan Baalsrud som under 2.verdenskrig måtte gjemme seg i en grotte i 14 dager. Kjempespennede!
 

​Hele 2 stk 7-årsdager har vi også feiret denne uken. Med skikkelig snaddermat. Kjøttkaker med pasta ene bursdagen og fiskeboller i hvitsaus andre bursdagen. Hipp hurra for begge bursdagsbarna:)

Her er Silje-mesterkokk i severing:)
Lykken er: Når Tor-Erik tar tak i ungene og kaster dem så høyt han greier over snyskavlene og ned i puddersnøen, og barnas latter høres fra langt nede i snykovet:):) 
 
Når 47 unger ramler inn dørene med snø opp til ørene, sier det seg selv at det fort kan bli litt vått inne. Her er alle i sving med å hjelpe å tørke opp så vi ikke blir våte på sokkene. Skikkelig flinke å hjelpe til:)
 
Litt regn midt i uken lagde skikkelig kramsny på hele banen.Da fikk vi ideen med å lage snøborger på lillebanen for å ha snøballkrig! Ungene heiv seg fort igang med å rulle digre snøballer som de stabla oppå hverandre til en mur. Så rulla de sammen mange snøballer til å ha i snøball-lageret, i tilfelle man blir fri midt i snøballkrigen. Supert når alle er med i leken og at vi alle tåler både å vinne og å tape:)
 
Møt Rapunzel, snødama vår som står på banen og følger med oss:) Det vises ikke på bildet med ho har langt hår som strekker seg helt ned til bakken. Et skikkelig kunstverk:)

Det ønskes god helg til store og små!

- LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)