Uke 49 - 2017
by Fageråsen on December 8th, 2017

WOW!! For et vintervær vi har fått i denne uka. Det har lavet ned store mengder med deilig puddersnø! Det er det beste vinterværet vi vet for da kan vi hoppe fra bergene og fare så fort vi kan på akebrett, for vi lander mykt uansett. Litt varm i trøya ble vi en dag på morgentoget på Rema. Rett før kl.8 var det hele 3 unger som hadde hoppet fra lekehaugen og satte seg bom fast i snøen fra knærne og ned. Vi flirte godt mens vi begynte å grave fotene frem. Og lenge gikk det fint, helt til vi så at manglet ei sko!!!! Tor-Erik redda derimot dagen med sin overlegne graveteknikk og fant til slutt den stakkars skoa som hadde forsvunnet i all snøen:):)

Bilder fra noen fantastiske forhold i akebakken. Her har vi oppholdt oss store deler av SFO-tiden denne uken. Brødskiv med pålegg og varm kakao ved bålet var fantastisk godt, det varmet både hender og mage:)
 
Alvin har dukket opp på de mest utroligste steder denne uken. Han driver å gjemmer seg og spionerer litt på oss fra der han er. Plutselig en dag satt han oppi vannkanna vår på tralla, en annen gang gjemte han seg ved et tre i stjerneskogen. Vi har til og med fått et brev fra han der han forteller at han sniker på oss av og til. En gutt i 2.klasse fortalte oss at vi ikke må ta i Alvin, for da forsvinner all magien hans. Og hvis vi allikevel er uheldige så må vi drysse litt tryllestøv over han så magien kommer tilbake igjen!
Kilbotn-nissen har også vært på fære denne uken. Han har vært både i stjerneskogen og i lavvoen med gaver. Og på torsdag kom han plutselig fram fra skogen og kastet snøballler på oss. Han tok beina fatt å sprang over veien og mot akebakken mens han fortsatte å kaste på oss. Han prøvde å gjemme seg bak ei buske, men vi så han nok!! Ungene sprang etter han men han kom seg unna og forsvant! Han for så fort at det ene bildet vi fikk i forbifarta ble litt skurrete! Her er det bare å følge med så kanskje han dukker opp flere ganger!

 

Ei god helg ønskes til store og små:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)