Uke 48 - 2017
by Fageråsen on December 1st, 2017

​Oooog DER….. var vi kommet til 1.desember. Ungene er skikkelig fornøyd med det. Hold på hatten, her går det unna. I skrivende stund er det altså bare 24 dager igjen til jul. Julegrana m/lys, julestjerna og julenissene er kommet opp. Til og med kontoret har fått smaken av jul:)

Hele 2 bursdager har vi fått feiret denne uken. Begge feiringene traff rett på selve dagen i tillegg så det var ekstra stas. Begge fikk sang, flagg, bursdagslunsj og en bursdagsaktivitet:) Hipp hurra for bursdagsbarna!!!
Endelig kom det litt snø etter en periode med glatt føre. Skikkelig deilig. Det gikk ikke lang tid før de mest utrolige tråkkahus dukka opp over hele banen. På ene banen lekte de hus og på den andre banen lekte de katt og mus:) Vi kjenner oss heldige som har så stor plass at vi kan lage så store tråkkahus som vi bare klarer!!

Et bilde klarer nok ikke å vise hvor flott fjellene er når sola står bak. Helt nydelig skue fra akebakken:)
Full fart med akebrett i akebakken. Lurt å kjøre i samme spor hele tiden, da får man best fart! Det var til og med såpass mye snø at vi kunne ta frem akemattene. De tåler dårlig med kvister og steiner som ligger i veien. Men puddersnø er perfekt:) 
Det ble masse dans denne uken. Silje og en gjeng danseglade unger lagde en danserutine til Markus og Martinus, som er nesten det eneste vi spiller her oppe. De valgte hver sin bevegelse og satte det sammen til en dans. De har øvd hele uken på å gjøre bevegelsene synkront. Skikkelig flinke og dansen ble veldig bra!:)
 
Fageråsen-nissen er som kjent en skikkelig luring. Vi vet jo fra tidligere at han er en skikkelig skogsnisse som bor oppe i kilbotnskogen og hjelper til med å ta vare på dyrene og skogen. MEN han er skikkelig glad i å gjøre rampestreker. Fredag da vi kom opp fra skolen ble vi møtt av 30 flagrende refleksvester helt i toppen av flaggstanga. Skikkelig rart siden jeg hadde vært oppe på kontoret hele formiddagen og ikke sett en eneste skogsnisse. Han får altså til å lure oss gang på gang og ungene syntes det er skikkelig artig at vi har en sånn rampenisse i skogen vår:);)
 
Selveste 1. desember havnet på en fredag og da var det jo helt perfekt å tenne julegrana. Vi hadde nedtelling sammen og grana blei tent. Ho var jo ekstra fin i år siden det hadde kommet et lag snø sammen med lysene. Skikkelig julestemning<3


Ønsker alle ei skikkelig fin helg og en god start på desember måned!:)

Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)