Uke 47 - 2017
by Fageråsen on November 24th, 2017

For en spennende uke det har vært. Først hadde vi 2 fulldager med matlaging, utflukt, inne- og uteleker. Deretter hadde vi 2 dager med fokus på vennskap. Et utrolig viktig tema som vi jobber masse med. Det å ha en god venn er viktig for alle, både store og små. Derfor må vi øve på hva en venn er og hvordan vi kan ta vare på hverandre på best mulig måte. 
 

​Mandagen slo vi til med taco, ungene fikk hjelpe til å lage. Kutte opp grønnskaer, raspe ost og dekke på bordet. Så kunne vi benke oss til bordet for et nydelig måltid. Tror kanskje forsøket med å kutte paprika med et vikingsverd laget i papp kanskje ikke var suksess?:):)
Det ble en skikkelig flott tur til dyrene i Kilbotn. Vi gikk over myra og ned Andslettveien, der fikk vi hilse på hunden til en av 1.klasseungene. Deretter gikk vi ned mot hestene i Engnesveien, som var bare skikkelig fin og supersosial! De ville bare stå og motta kos hos oss! 
Tema: Vennskap. 1.klasse ble med Silje til skogen med trehytta for å høre på en historie om 2 gode venner som plutselig en dag krangler pga en missforståelse som oppstår. Skikkelig spennende å høre, ungene satt som perler på en snor når Silje fortalte. Etterpå skulle vi leke "haien kommer" på en litt annerledes måte. Vi delte ungene i par og tok en garnbit og surret hendene sammen. Tråden skulle symbolisere vennskapet og den måtte ikke ryke. Utfordringen ble å kommunisere med hverandre hvordan og hvor fort de skulle løpe. Utrolig artig å se:)

Skikkelig bra var det også å bli invitert på en forestilling som 3.klasse hadde lagd til resten av gjengen!  De hadde gått sammen i grupper og fått utdelt hvert sitt ark med et tema som de skulle lage et skuespill til. På lappene sto det: BESTEVENNER, INKLUDERING, MOBBING OG VENNSKAP. Det var mange ulike situasjoner de framførte til oss. Den ene var 3 venninner som leker sammen og 1 blir utestengt fra leken. Ikke gøy, men de greide å løse det til slutt. En annen forestilling var 3 gutter som går sammen til skolen og opplever at ene gutten dytter den andre i grøfta. Ikke bra:( Men også guttene blir venner igjen til slutt. STÅENDE APPLAUS til fantastiske skuespillere i 3.klasse (som var litt nervøse men som allikevel gjorde en kjempeprestasjon)


 

​God helg fra alle vennene her på Fageråsen SFO!

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)