Uke 46 - 2017
by Fageråsen on November 17th, 2017

Enda en flott uke med mange spennende aktiviteter er kommet og gått. Vi storkoser oss her oppe i mørketidsmåneden vår og kjenner at julestemningen kommer sigende:)

Vi har fått feiret en 6-årsdag denne uken! Ungene har sunget bursdagssang og gitt mange gode bursdagsklemmer. 1.klasse lekte kniv, gaffel og skei med god hjelp fra aktivitetsskolen! En kjempeflott feiring:)
 

Hvert år på denne tiden bruker vi å ta turen opp til Fjellelva for å sjekke hvordan det står til, i år er ingen unntak. Hele gjengen tok turen opp mot hundremeterskogen og litt videre til Fjellelva. Spennende å se om den er helt islagt eller om det enda er mye vann. Det var nok heller mer vann enn is denne gangen, litt tidlig enda. Is-skøytene må nok ligge i ro litt til:) I hundremeterskogen samlet ungene seg for å leke gjemsel. Mange kriker og kroker man kan gjemme seg. Ekstra gøy var det når en av ungene kom springende og hadde funnet gull!! Tenk så heldig å komme over gullet som vikingene glemte fra forrige måneds vikingtokt!:) Vi tar den med oss ned og legger i skattekista!
 
Det ble en kjempeflott mørketidsfest med unger og foreldre. Supert å se at så mange hadde mulighet til å komme. Ungene har hjulpet til med å pynte på området, henge opp lyktene og tenne de. Vi fyrte opp i grillen og foreldrene slang på det de hadde med, så kosa vi oss hele gjengen med grillmat, varm saft og kaffe. Kunne kanskje ikke vært heldigere med været, tidligere i uken var det ganske glatt, men et lite lag snø la seg over området så det ble bedre og gå på:) Til og med de aller minste kosa seg (se bildet over) :)

 

​Ønsker god helg (og langhelg for noen) til store og små:)

LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)