Uke 44 - 2017
by Fageråsen on November 3rd, 2017

HIpp hurra der kom vinteren. Masse snø har lavet ned jevnt utover hele uka. Det betyr bare en ting: AKING I AKEBAKKEN!!!:) I tillegg har vi nå gått inn i november måned og har masse å se fram til. November er nemlig vår lysmåned der vi eksperimenterer og leker med lys, mørket, reflekser og skygger. Veldig koselig og veldig spennende!
 

Tiden har kommet fot det årlige vedlikeholdet av stjerneskogen vår. Vi ser etter reflekser som har falt ned, reflekser som har surret seg fast i greiner og tar ei generell rydding av skogen. Noen hadde også med seg nye stjerner som vi kunne henge opp. Kjempefint, og som vi gleder oss nå til vi kan lyse på stjernene med lommelyktene våre:)
Kjempeflott i akebakken denne uken. Vi tok frem akematter, kjelker, snowboard, miniski og spader. Det var en av 4.klassingene som tok første turen i puddersnøen i akebakken, han kom 2 meter, så var det bom stopp og fullt av snø i akebrettet:):) Så var det å gå opp å kjøre samme løypa ned igjen:) Nå håper vi bare vinteren holder seg stabil fremover så vi kan ake masse mer!

Barna syntes det var kjempegøy med skyggeteater. Vi hengte opp et stort hvitt laken, slukte lyset i rommet og satte på et lys bak lakenet. VIPS! så ble det en svær vegg som vi kunne lage skygger bak. Vi kunne se på et bilde av ulike dyr som vi kunne lage med hendene våre. Noen var veldig enkle å få til og noen måtte vi øve på. En skikkelig gøy aktivitet!

 
Tommel opp og god helg fra alle oss på Fageråsen SFO!

- LenePosted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)