Uke 43 - 2017
by Fageråsen on October 27th, 2017

Siste uke i oktober er på hell. Onsdag i neste uke skriver vi 1.november på kalenderen. Vi har siste uke av vikingmåneden denne uken og vi ser tilbake på mange fine vikingaktiviteter:)

VI har feiret hele 2 bursdagen denne uken. En 6-årsdag og en 8-årsdag. Kjempestas å ha SFO-bursdag:) En helt egen dag der bursdagsbarnet får velge lunsj og aktivitet. På disse 2 bursdagene var det henholdsvis tomatsuppe og danseleken ene dagen og hamburger og haien kommer andre dagen:)
 

Mandagen fikk vi storslagent besøk her oppe på Fageråsen. Vi hadde nemlig invitert ei vikingmor og ei vikingdatter på besøk. Flotte Anne-Marit og datteren Malin kom opp for å vise frem klesdraktene, smykkene, ull fra villsauen og en skinnpose full av skatter. Kjempegøy for ungene å få møte en ekte viking! Spesielt morsomt var det å høre på fortellingene om hvordan livet for vikingene var på den tiden. Det var nemlig damene som holdt styret på gården når vikingene var på tokt. Dyrene, barna og gårdsdrift besto dagene av. I tillegg hadde de i oppgave å ta vare på nøkkelen til skattekammerset, der alt gullet lå oppbevart. Vi har lyst til å si tusen takk til Anne-Marit og Malin for et flott besøk:)
 
Aktivitetsskolen har vært på klatring denne uken. For en diger klatrevegg de fikk se når de komme inn i krafthallen. Men ALLE gutta prøvde seg i veggen og ALLE gutta fikk pusha noen grenser. Det var litt skummelt, masse gøy og skikkelig tøft! Tusen takk til Christian som var med på en super dag med klatring!
 
Kino med vikingfilm ble en flott avslutning på vikingmåneden. Vi benket oss til på stoler og på pledd for å se på dragetreneren. Filmen handler om en gutt som heter Hikken og som bor på Berkøy med familien sin. Etterhvert som han blir større får han være med på dragetreningen sammen med de andre. En kjempeflott film:)
 
"Bassengene" våre er dekt av is. Artig å tråkke på for å få en knaselyd:):) Sola skinner noen dager og andre dager har vi regn. VI kler på oss godt humør og nyter dagene:)


God Helg:)


​Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)