Uke 42 - 2017
by Fageråsen on October 20th, 2017

For en væruke det har vært. Himmelen har åpnet seg og regnet har høljet ned store deler av uken. På torsdag kunne vi se fjellene dekt i et hvitt teppe og fredags formiddag var det knallsol. Merkelig med dette været:)

Vi har feiret hele 2 bursdager denne uken. Vi veiver med flagget og synger bursdagssanger. Ene dagen var det fiskeburger og "kniv,gaffel og skei", andre dagen ble det pizza og "morder i mørket". Hipp hurra for begge bursdagsbarna:)Vinteren har kommet til Blåhatten. Et flott skue fra kontorvinduet. Vi kjenner at vinteren er i anmarsj og ungene har begynt å glede seg til vinteraktiviteter.
 
Vi har noen digre basseng på parkeringsplassen som ungene elsker å bade i. Lite som er så gøy som å hoppe i søla etter en lang skoledag. Det er vanskelig å ikke bli søkkblaut på slutten av dagen, selv med regntøy og støvler. Litt regn tåler vi, men vi går ofte inn å får varmen i oss og tørker/skifter klær på dager der himmelen åpner seg:)

Vi har jobbet med vikingbåten vår denne uken. Vi fikk tak i noen plater som vi kappa med stikksaga så det ble 4 store skjold. I tillegg lagde vi et dragehode og en hale som skal stå foran og bak på båten. Alle klassene fikk hver sitt skjold å male, de står nå til tørk og skal lakkes og skrus opp på siden av båten. Blir spennende å se det ferdige resultatet!
 
Straks det ble litt opphold i regnet så vi muligheten for en fotballkamp. Temperaturene har ikke vært så ille så det var kjempefint å være ute å sparke fotball. Spesielt artig når gutta i 4.klasse kjører fotballlaktiviteten! Litt is på asfalten på banen gjør at vi må parkere syklene og bilene for nå. Men vi ser at ungene er flinke til å finne andre aktiviteter. Vi har hatt ball-lek, vannlek, rollespill og sisten på banen:)Ønsker alle sammen ei god helg og vel møtt til mandag da vi får besøk av en ekte viking!!

Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)