Uke 39 - 2017
by Fageråsen on September 29th, 2017

Da var vi kommet til slutten av september. Neste uke går vi inn i oktober måned. Det er enda godt og varmt når vi kommer opp etter skolen, men vi kjenner en litt kald høstluft så her er det bare å kle seg godt!


Nei og nei, her har vist en gutt blitt tatt til fange av en politimann:)
2.klasse fikk besøke politistasjon denne uken. De hadde sett fram til å endelig få dra på denne utflukten. Ungene ble tatt imot av Gisle på politistasjonen etter å ha tatt buss direkte fra skolen. De fikk sitte i politibilen, prøve sirenene, møte politibamsen, prøve handjern, prøve politijakke og besøke fengselet. Så mye kult å se og oppleve. Tusen takk til Gisle for at vi fikk lov til å komme til politistasjonen!


 
Rappelleringen denne uken var skikkelig gøy. Klassene fikk hver sin dag de fikk prøve seg i bergveggene som er inn veien til høyre før brua. Aller først måtte vi prate litt om hva rappellering er og hvor man kan rappellere. Og selvfølgelig også om hjelmbruk og sikringstau. Utrolig gøy å se når barna utfordrer seg selv gjennom klatringen. Det kan se uendelig langt ut ned når man står på toppen. Selv om bergveggen er egentlig ganske liten. Det er noen skikkelig tøffe fjellklatrere vi har her oppe:)
 
Aktivitetsskolen dro på en skikkelig fin skogstur denne uken. Med seg i sekken hadde de kakao, kyllingvinger og paprika-potetgull:) Kyllingen varmet de i folie på bålet de selv hadde laget. For noen er kanskje kombinasjonen med kyllingvinger og paprika-potetgull veldig merkelig. Men aktivitetsskolen kan anbefale det på det sterkeste:):) Skikkelig snadder:)
 
VI har også feiret bursdag denne uken. Da må flagget tas frem mens vi synger bursdagssang:) Bursdagsgutten fikk velge dagens lunsj og en aktivitet som vennene kunne være med på. En kjempefin bursdagsfeiring:)
En innholdsrik måned og uke er over. Nå ser vi frem mot helg og en ny uke på mandag!

God helg:)

- Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (8)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)