Uke 38 - 2017
by Fageråsen on September 22nd, 2017

Solen har skint hele denne uken også. September har virkelig vist seg fra sin beste side. Godt å få tatt med seg ungene litt oppe skogen når det er så fint, så kommer de hjem om dagene med friske røde kinner:)

Aktivitetsskolen lagde denne uka verdens kuleste aktivitetssløype til oss. De tok med seg en hel masse utstyr og gikk opp i Hundremeterskogen. Der delte de seg og ordnet klar hver sin stasjon. Det var kaste ball i bøtta, tautrekking, "hva er borte" og stafettløp. Når alt var klart kunne ungene komme opp i puljer. Skikkelig artig opplegg de hadde laget til oss. Veldig bra innsats!
 
Bålkonkurransen denne uka ble en suksess. Konkurransen gikk ut på at hver klasse skulle samarbeide om å bygge et bål og fyre på. Så skulle vi ta tiden på hvor lang tid det tok før bålet var godt igang. De skjønte fort at det ikke bare er å hive på de største vedkubbene og kvister rett fra buska. Her måtte det først og fremst samarbeides. En liten prat og noen tips før vi startet kom godt med. Ei førsteklassejente mente bestemt at bålet måtte ha oksygen for å klare seg! :):) Vi ble skikkelig imponert over bålkunnskapene og samarbeidsevnen til barna.
Alle gruppene fikk bygget et solid bål med bark og tørre småpinner nederst og litt større kubber øverst. Og alle bålene brant godt. De eldste sitt bål var riktignok raskest men vi gratulerer alle sammen med vel gjennomført bålkonkurranse:)

Etter mye fliring, litt knoting, en del snubling og god organisering fikk vi  endelig lagd et hjerte på bakken. Finere hjerte skal vi lete lenge etter:):)


Ønsker god helg til store og små:)

Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)