Uke 36 - 2017
by Fageråsen on September 8th, 2017

Da var sommeren tilbake igjen i Kilbotnmarka. Vi som hadde trodd at det var nyss før frosten og høststormene satte inn. Men neida!! Denne uken har det vært strålende sol og t-skjortevær. Håper på at neste uke blir like fin:)
 

Her på Fageråsen SFO har vi ofte bål. Vi tenner bål både når vi er på tur og i bålgruva på SFO. Derfor er det viktig at alle barn som går her må gjennom bålvettreglene. Det er noen klare og enkle regler som forteller barna hvordan vi skal oppføre oss rundt et bål. De har også fått prøve seg på å tenne et bål fra bunnen av. En kunst som til og med vi voksne av og til kan slite litt med:)
Skikkelig stas å få en flott diplom. Ungene ble ropt opp en og en og fikk komme opp til Silje for å få utdelt diplom. Skikkelig høytidelig seremoni:)
 
Det ble selvfølgelig vannkrig også denne uken, siden det ble så varmt på banen! Det syntes ungene er skikkelig artig! Vi fyller store dunker med vann som ungene bruker til å fylle på ketchupflasker og drikkeflasker. Så har vi et begrenset område der vi kan sprute vann på hverandre, så de som ikke vil være med på vannkrig slipper å få vann på seg. Skikkelig gøy:)

Aktivitetsskoleguttene har vært noen gode hjelpere denne uken. De har bl.a hentet greiner og spikket grillpinner til de som hadde bålvettregler. I tillegg har det vært full aktivitet med fotball, bulldog og gocartbiler 


Vi avslutter en flott uke med pølse med brød på bålet. Passer bra med at ungene nå kan bålvettreglene:) Ønsker alle ei god helg og vel møtt på mandag:)

Lene
Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)