Uke 33 - 2017
by Fageråsen on August 18th, 2017

De 3 første SFO-ukene er nå over, mandag begynner første skoledag. Vi har tatt imot 15 nye 1.klassinger som vi alle har blitt kjent med i løpet av disse 3 ukene. Mange nye navn og ansikter, både for barn og voksne. Vi blir nok godt kjent etterhvert.

Litt vannlek ved krana, her leder ungene vannet ved hjelp av et rør.
Vi tok turen opp til Fjellelva for å teste båtene som noen 3.klassinger hadde snekret. Båten hadde både styrhus, redningsflåte, rekkverk og en snor til å holde i så ikke båten for avgårde.
Avslutningsfesten til Annika på onsdag ble en suksess. Ungene blåste ballonger, bærte bord og stoler, lagde kort og dekte på bordet med lys og servietter. Karina og Silje hadde lagd kake og Kristine hadde kjøpt blomster og gave. I forkant måtte vi øve på å være muuuusestille for så å rope "SURPRISE" når Annika kom inn døra. Gjett om ho ble overrasket!!:) Tusen takk til superkollega Annika for 5 flotte år her oppe. Lykke til videre:)
​Jeg tok med meg jentene i 1 klasse på en liten utflukt. Vi tok med oss en liten kopp hver og gikk en tur opp mot hundremeterskogen. Skjeldent har vi sett så mye blåbær som det var der, vi ble blå på både hender og munn. Videre gikk vi opp mot grotta vår mens historien om oksen som datt nedi okseholla ble fortalt! Skikkelig fin tur med jentene, neste gang er det guttene sin tur!:)
Skogsturen på torsdag gikk opp til gamle skyterbanen. Der lekte vi ved elva, plukka blåbær, spiste lunsj og lekte helt til vi gikk ned kl 14. Nede ventet varm tomatsuppe på oss. SNADDER;)
Ønsker god helg til alle sammen og vel møtt til første skoledag på mandag:)

- Lene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)