Uke 25 - 2017
by Fageråsen on June 26th, 2017

Da var siste skoleuke vel gjennomført!!! Noen tok sommerferie denne dagen og andre hadde siste dag og slutter på SFO. Vi har fått mange gode klemmer og go'ord som er kjempegodt å ta med seg videre. Tusen takk til alle "gullongan" som er ferdige hos oss og lykke til videre:)

Mille sin bursdag ble feiret på forskudd på tirsdag. Ho hadde valgt ostesmørbrød med pølser til bursdagslunsj. Vi feiret med sang og flagg og bulldog til aktivitet. Det ble også tid til å gå en tur til elva for å sjøsette båtene vi hadde laget. Flaks at vi hadde et tau i båtene ellers hadde de forn av gårde med strømmen i elva. Mens vi var der fikk vi skikkelig lyst til å vasse. Hærige unger fikk dyppa stortåa litt i isvannet og det ble både hyling og fliring av vassinga.

​Siste skoledag kom og gikk på onsdag. Vi hentet ungene kl 11 på skolen, med godt humør og litt ekstra jøger i kroppen! Passet bra at vi hadde bestemt oss for å ta en spontan tur ved å gå fra skolen og til SFO!! Vi har tatt utfordringen før og gått med de eldste langs fortauet, bl.a under ruskenaksjonen. Men denne gangen hadde vi lyst til å utforske om det gikk ann å gå gjennom skogen og boligfeltene. Det viste seg at det gikk jo kjempefint! Vi gikk fra skolen, opp mot Oldra og gjennom skogen til Villaveien. Deretter fulgte vi veien til Jota. Så hoppet vi over et gjerde og gikk til Frode Aspaker sin gapahuk, der hadde vi lunsj mens vi satt og kjika ut mot havet. Etter lunsj og lek gikk vi videre langs veien mot Andsletta. Da vi gikk langs veien kom vi plutselig over en uheldig sau som hadde satt hodet fast i gjerdet. Ikke bare litt fast, han sto VELDIG fas!!! Heldigvis hadde vi med oss bondejenta fra Kvæfjord (Karina) som bretta opp armene og hjalp sauen med å komme seg løs. Han rista litt løs før han sprang tilbake til de andre sauene. Skikkelig flaks at vi så han! Videre fra Andsletta var det bare å følge skogsveien under hovedveien, mot froskedammen og ned til akebakken vår. Vips så var vi framme og kunne se tilbake på en superflott tur!!

En liten utflukt ble det og på torsdag da vi tok med oss gjengen og gikk opp til grotta vår. Det var flere som aldri hadde vært der før og syntes det hørtes litt skummelt ut med en grotte. De som hadde vært der før kunne gå først inn! Skikkelig kult å se vannet, dryppsteinene og berget. Undertegnede hører rykter om noen digre edderkopper som bor inne i grotta og!!! En flott tur, vi syntes det er temmelig kult å ha en grotte som vi kan besøke når vi vi!

Vi avslutter ei flott uke med aktiviteter på fotballbanen. Det ble både fotball, sykling, bulldog og marihøneleiting. Bålpølse til lunsj smakte fortreffelig!!

Vel møtt til neste uke som er siste uke før vi stenger for sommeren. Vi har enda mange spennende ting vi har lyst til å gjøre før vi tar ferie:)

-BloggerLene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)