Uke 23 - 2017
by Fageråsen on June 9th, 2017

​TENK at sommeren endelig er kommet til Kilbotn og Harstad!! Knallsol fra blå himmel med et touch av fønvind i nakken. Her er det bare en ting og gjøre, nyte til det fulle!

Masse snø har smeltet i fjellene og elva er nok ganske høy nå. Derfor passet det ypperlig at vi hadde byggeprosjekt på månedsplanen tidligere denne uka:) Vi har fått tak i plank og tatt i bruk sag, hammer og spiker for å lage småbåter som vi kan sjøsette! og FOR noen kule båter det ble! Med mast, styrhus, gelender og det hele. Proffe skipsbyggere!! Vi fortsetter på prosjektet i neste uke og!

Torsdagen da det viste over 22 grader på veggen, måtte vi ta fram vannsprederen! Det er lyden av sommer når ungene hyler og ler synkront av det iskalde vannet! Skikkelig deilig å kjøle seg ned når det er så varmt! Til og med vi voksne fikk kjølt oss ned litt da ungene fikk tømme 2 store bøtter med vann over hodet fra toppen av murhuset, lite visste de at jeg hadde fylt lunket vann i bøttene så det var ikke så ille:):)

Høydepunktet for 3.klassegjengen var på torsdagskveld da vi satte nesen mot Straumen for den siste overnattingen. TENK for et fantastisk vær vi fikk!! Det tok ca 5 minutter etter ankomst før førstemann var i vannet og bada, etterfulgt av resten av gjengen. 

Etter at vi hadde bada litt og kommet oss på plass i teltet, starta vi første runde med padling! Noen av barna padla for første gang og syntes det var litt skummel i starten, for så å bli trygg å god i kanoen etter å ha prøvd seg. Det fine var at det var så langgrunt, så vi kunne se bunnen hele tiden! Det ble hele 2 runder ut på vannet for de som ville.

Da jeg og Karina var og rigget opp lavvoen på formiddagen la jeg 2 stk 5-liters imsdalflasker med vann ved vannkanten så de skulle holde seg kalde og gode til vi kom på ettermiddagen! JAAAAADA! Da vi kom til Straumen i halv 7 tida var det da ingen flasker å se!! De hadde blitt tatt av floa! Vi så for oss at de var halvveis til Amerika på det tidspunktet. Lykken var stor da vi fant eine flaska helt ved kanten lengre inn i vika og andre flaska fant padleren midt på vannet. En ting hadde jeg derimot kalkulert riktig! Vannet var kaldt!:)

Etter fisking, padling og kveldsmat fikk vi sistemann opp av vannet klokken halv 10! Da hadde vi utnyttet området og været til det fulle!! Ikke lenge etter var det stilt i leiren. Vi merker at vi er sammen med en gjeng positive barn som liker å dra på tur. Det gjør at turen blir en fint minne for alle sammen. Takk for turen!

God helg i sommersola, BloggerLene:)


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)