Uke 21 + 22 - 2017
by lovaasen.no on June 6th, 2017

Da nettsidene har vært nede ei stund pga eierskifte har vi ikke kunne kommet med noe oppdateringer her på bloggen. Men NÅ kommer ei lita oppsummering av de 2 siste ukene av det vi har gjort på Løvåsen før eierskifte:)

I uke 21 var vi i full sving med å planlegge og gjennomføre bursdager og turer!
Den årlige turen til HRS ble utrolig flott, med godt vær på vår side kunne vi gå ned til stangnesbasen å ta turen fra stasjon til stasjon. Mest spennende var nok conteinerne oppe ved sorteringstasjonen. Vi så gamle tv’er, ski, oljeovner, telefoner og det kuleste av alt, en hel butikkdisk som sto helt for seg selv! Hadde vi eid en tom lastebil hadde vi nok kunne tatt med oss mange skatter hjem!

2 dager senere var det klart for Fabeløyatur, denne dagen også i knallvær! Ungene møtte opp ved fergeleie på stangnes, spent og klare for dagens utflukt! Noen som reiste til Fabeløya for første gang! Det tok ikke lange tiden for alle tårnene og alt av kriker og kroker var undersøkt. Etter 4 timer (inkludert en solid matpause) var det enda unger som ikke var ferdig med lekinga, men da var altså dagen over og ferga snart klar for avgang. Utrolig flott tur, vi gleder oss allerede til neste gjensyn!

Uken etter var det avslutningen for Løvåsen og for Tone Holte Løvås som skulle til pers. Vi hadde sendt ut invitasjoner til alle som har gått her oppe på Løvåsen, hele 132 unger siden oppstart i 2009! Noen av gjestene syklet opp og noen tok buss med oss. Oppe på Løvåsenhaugen hadde vi pyntet hele verandaen med flagg og ballonger, på veggen langs huset hang en stor Løvåsen-banner og en hel haug med bilder av alt vi har gjort og alle som har gått her! Kjempeartig å finne seg selv på bildene, både barn og voksne ble både rørt og nostalgisk!
Etter litt mat i kroppen samla vi alle sammen nede i ringen på fotballbanen for å ta bilder. Vi tok en kjapp telling da alle var oppstilt og telte tett over 100 barn på banen! Noe vi ikke helt kunne se for oss i planleggingsfasen!

Utrolig artig at så mange kom for å feire alle årene med Løvåsen SFO sammen med oss. Veit det var ei glad og takknemlig Tone som var storfornøyd med festen og som fikk mange klemmer og hilsninger med seg videre.

2 flotte uker unnagjort, nå vender vi nesen mot Juni måned og et nytt kapittel med Fageråsen SFO! :)

​- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)