Uke 20 - 2017
by lovaasen.no on May 19th, 2017

​Mange spente Løvåsenunger som har gledet seg til 17.mai. Vi har tegnet flagg og øvd på 17.maisanger, godt å være forberedt til feiringen. Været har holdt seg nogenlunde stabilt og snøen smelter sakte men sikkert, det er enda mulighet til å gå på ski i marka. Snøkonkurransen vår foregår fortsatt, vi har ikke kåret en vinner enda. Dommeren har vært å inspisert banen for snø og ser at det enda ligger litt i kanten av hjørnet. Fryktelig streng den dommeren, men vi nærmer oss:D


Snø og is under grusen, snart er hele banen fri for snø!!

Mai er måneden vi bruker å stelle og pynte her på området. Pga vinteren enda holder litt tak, må vi nok flytte aktiviteten til neste uke. Ellers blir det bare å rake snø!:O
Vi har derimot fått pyntet litt med blomster og greiner utfor inngangen nede, skikkelig fint ble det!:) Ungene har også pyntet med gåsunger og blomster som de har funnet på busker langs veien, de samlet sammen og la på bordene oppe der vi spiser. Kjempeflott:)

Se så flott vi har fått det:)
​Torsdag kom årets første sommerdag til Løvåsen. Blå himmel, sol, 14 grader og fønvind. Voksne og barn som hadde hyrt seg med ull og ytterklær måtte lette litt på klærne da vi kom opp. Ungene kledde av seg sokkene og finn kjenne gress under fotene for første gang i år.
​ 
Etter litt lunsj i magen lekte ungene "morder i mørket" og "stiv heks" på banen. Barnehageungene kom og ut på fotballbanen og spilte fotball og lekte sammen med oss. 

*knis knis* Det kiiiiiileeee under fooootaaaan!!!
Vi avslutter uken med grillspyd på bål! Annika har slått på stortromma og kjøpt inn ananas, paprika, kjøttboller, pølser, mais og sukkererter som ungene kan lage grillspyd av. Det blir en fargerik lunsj idag. Skikkelig snadder er det! Litt regn i lufta men koser oss ute på området fordet.

God helg til store og små!:)

​-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)