Uke 18 og 19 2017
by lovaasen.no on May 12th, 2017

Du verden så flott mai måned er. ​Hele uken har vi hatt strålende sol fra blå himmel. Vinteren henger enda litt tak og vinden er fortsatt litt kald. Men mai er like fantastisk fordet.
 
Denne uken har vi hatt ruskenaksjonen på Løvåsen. Den årlige søppelryddingen som vi er med på. Snøen forsvinner sakte men sikker og det er mange ting som kommer fram. Vi tok med oss søppelposer og engangshansker og tok området kraftstasjonen til kilkamhuset. Det så egentlig ikke så aller verst ut opp bakken, vi fant litt søppel men langt ifra voldsomme mengder. Tommel opp til alle som har vært flinke å ikke kaste søppel.

Den andre ruta vi har er fra skolen og til Løvåsen. 3. klasse tok seg av den veien. Heldigvis fikk vi kjempefint vær på turen, så da ble alt mye lettere. Fra Kila skole og helt til Andslettveien fikk vi 2 fulle søppelsekker. Med tanke på at det er i overkant av 2 kilometer, var det egentlig ikke de store mengdene søppel her heller. Men vi fikk nå tatt litt. Supeflinke unger som er med på Ruskenaksjonen med godt humør og stå-på vilje.

Noen som savner kammen sin??
​Vi har feiret hele 2 bursdager denne uken. Først Noah sin på onsdag med tomatsuppe, han fikk hele klassen med seg inn for å spille stikkball og kanonball. Bursdagssang med flagg etterfulgt av klemmer og kos. Deretter feiret vi Mille sin på torsdag med hamburger. Edvin bar ho fra skuldrene fra kraftstasjonen og opp. Etter lunsj fikk vi med oss en hel gjeng på banen for å spille bulldog, bursdagsbarnet fikk stå i midten å ta alle som kom springende. Hipp hurra for bursdagsbarna!!

Snøen forsvinner gradvis fra fotballbanen og fotballungene jubler høyt i sky over det. Det er fotball som står fremst på agendaen når de kommer opp. Ekstra stas har det vært denne uken da vi har hatt Jakob og Espen på arbeidsuke sammen med oss, som er kjempegode i fotball. Herlig å ha 2 flotte, aktive gutter som har lekt med ungene og bidratt med godt humør.
Vi måtte selvfølgelig ta et besøk til fjellelva denne uken. Man skulle jo tro at det var smeltet masse snø i fjellene siden vi nå har kommet til midten av mai. Så det ville vi sjekke! 

Bare "litt" vinter igjen :)
Vi avslutter uken med god mat på bålet under blå himmel. Ungene spiller fotball og bulldog på banen. Noen jenter har tatt ut pledd og garn og sitter å fingerhekler. Kjempekoselig stemning:) 

Ønsker alle ei god helg i finværet.

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)