Uke 17 - 2017
by lovaasen.no on April 28th, 2017

For en flott uke det har vært, vi har nytt goværet til det fulle. Det er ingen tvil om at våren er over oss, det var perfekt timing da vi har hatt mange fine våraktiviteter på månedsplan. En litt vemodig uke har det og vært da vi har hatt siste uke med aktivitetsskolen. Torsdag vanket det mange klemmer både for store og små. Men de er noen skikkelige luringer de guttene, de hadde nemlig med seg en overraskelse til oss. En stor pose med en pakke inni! Vi voksne måtte opp på bordet for å pakke opp!! Inni pakken lå det kort, dikt, en svær pokal og en liten oppmerksomhet til oss voksne. Tusen takk for gaven fra guttene og dere fantastiske foreldre <3<3
Uken har bydd på mange våraktiviteter, vi brukte starten av uken på å leite etter vårtegn og hente inn litt inspirasjon til vårbildet vårt. Det ble nevnt sol, varme, fugler som kommer hjem, elven som stiger, hestehov og at vi endelig kan spille bulldog på banen igjen!!

Inspirasjonen brukte vi til å lage et vårbilde. Oppe på verandaen kunne vi sette oss i solveggen med et stort ark og lage et bilde av alt som vi forbinder med vår. Klassene lagde hvert sitt bilde og de fikk hedersplassen ute på veggen ved inngangen. 

Høydepunktet for ungene denne uken var på onsdag da vi tok turen til ruggevikfjæra. Vi gikk i samlet flokk fra skolen og hele veien til fjæra. Underveis fant vi mange fine vårtegn, bl.a en hel haug med hestehov. Klare gule blomster som bryter seg gjennom veistøvet. Skikkelig flott!
Nede i fjæra plukka vi skjell, steina, "kokkelura" og leita etter krabbe og sjøstjerne. Ungene undret hvorfor glass som har havnet i havet blir slipt, og hvorfor det ligger tangsprell under steinene. Mange finurlige ting vi finner i fjæra! Ei and kom svømmende mot oss på slutten av dagen, ungene tilbydde han litt brødsmuler som han slukte momentant! Kjempeartig!

Vi avsluttet ei fantastisk uke med bål på Løvåsenhaugen. Sola skinner fortsatt og ungene planlegger en hemmelig overraskelse til en fest som kommer i mai. En liten gressflekk har kommet fram på fotballbanen og ungene leker bulldog og spiller fotball. VI kjenner at sommeren er på tur:)

Ha ei suuuuper helg:)

-BloggerLene

 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)