Uke 16 - 2017
by lovaasen.no on April 21st, 2017

​Vel overstått påske!! Nå er vi alle i gang igjen, ferdig uthvilt og klar for en ny uke. Vi har hatt hele spekteret av vær denne uka. Både snø, sludd, regn, vind og knallsol:) En helt vanlig april måned med andre ord. Vi ser samtidig at våren er over oss og det er masse snø som har smeltet på området, til og med bekken på andre siden av myra var kommet fram. 

For de som har gjettet i snøkonkurransen vår om når det er fritt for snø på fotballbanen, har jeg en gledelig nyhet. Det har vært en kar her oppe med traktoren og fræsa av mesteparten av gammelsnøen. Så for de som har gjettet på datoer rundt 1.mai ser det ut for at de har en god sjanse til å vinne! Med mindre det kommer mer snø:)

Etter litt påskeferie var det mange som hadde gledet seg til å komme opp å ake, etter lunsj var det en hel gjeng som spurtet bort til speakerbua for å hente seg favoritt-akebrettet. Kjempeflott føre nå til å ake! Resten av gjengen lekte på banen og på Løvåsenhaugen.

Rett på øversiden av der grillbua sto, har en gjeng 3.klassinger et lite hytteprosjekt. Ved foten av ei diger gran har de laget seg en liten klubb og benket seg til. Mulig de tar imot kaffebesøk når de er ferdige! 

Tirsdag feiret vi Iver sin 9-årsdag her på Løvåsen, til bursdagslunsj ble det pølse og makaroni som hele gjengen kunne kose seg med. Han hadde valgt kanonball og stikkball til aktivitet og vi fikk en hel gjeng i lek i gymsalen. Etterpå gikk vi ut til de andre og fortsatte leken ute. En kjempefornøyd bursdagsgutt!

Aktivitetsskolen hadde sin avslutningsdag på onsdag. Karina tok de med seg til Dollys på kanebogen for å spise pizza og markere at 4 år på Løvåsen går mot slutten. De har kun neste uke igjen. Fint å høre på alle minnene og inntrykkene de sitter med. Tusen takk til alle guttene på aktivitetsskolen som hver og enkelt har satt sine positive avtrykk her på Løvåsen:)

Torsdag feiret vi Viljar sin bursdag, han ville ha Pizza til bursdagslunsj. Vi lagde pølsepizza og skinkepizza i tillegg til en «spesiell» pizza med mais og ananas på (som overraskende nok ungene likte). Etter lunsj lekte vi «haien kommer» på banen. Vi hadde delfiner, havfruer, sild og potetgullfisk(?) i gruppen, pluss en diger skummel hai i midten som tilfeldigvis var ganske sulten! En liten vri på leken var at alle måtte hinke, inkludert haien!! Det fremkalte mye fliring da det var litt klønete å hinke i sørpa! Men etterhvert som de fikk teken på det, gikk det knirkefritt!
 
Vi avslutter uken med blå himmel og sol. Vi kjenner at vi er heldige som får lov til å nyte dagen ute i finværet med lek og moro. Til lunsj var det restepizza, skikkelig snadder. Ungene lekte i akebakken helt til det var klokka var mange og det var klart for buss! Neste uke skal vi ta imot våren med åpne armer og se etter vårtegn og lage et bilde. Det blir og en tur i ruggevikfjæra, noe ungene gleder seg skikkelig til!

Goooo Helg fra BloggerLene:)


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)