Uke 15 - 2017
by lovaasen.no on April 11th, 2017

Påskeverksted, skitur, dans og påskeeggjakt

Da har vi gått inn i påskeuken, bare noen få dager åpent denne uka, Noen barn har tatt påskeferie og noen har vært sammen med oss. Vi har funnet på masse artig sprell de dagene vi hadde unger her!

Påskeverksted på mandags formiddag var kjempekoselig. Vi hadde gule ark, gult garn, fargelegging, glitter og maling. Så mange fine kreasjoner som ble til. Kanskje noen fikk et påskebilde eller en gul dusk hjem?
Etter lunsj kledde heile hurven på seg skiene og gikk en tur! Litt vind i buskene men det ble en kjempeflott tur. Ingen Løvåsenpåske uten ski!:) De gikk opp til kvilesteinen og følgte løypa langs 3.kilometeren. Rød å fin i kinna når de til slutt kom ned.
 
En flott påskedusk som vi pynter opp vinduet med:)
På tirsdag hadde vi full fest inne i gymsalen! Med anlegget på full styrke hadde ungene dansekonkurranse og show med full koreografi. Vi voksne var tilskuere og når showet var over kunne ungene høste storslagen applaus!:)

Klokken 11 starte den store påskeeggjakten! Vi hadde invitert barnehagen over til å være med. Den første lappen ga oss et lite hint om hvor neste spor var, så måtte vi lete til vi fant. Lappene lå bl.a i frysa, i vedskuret, under et glass og på varmeristen. Etter noen runder opp og ned trappa og inn og ut døra kom lappen som fortalte hvor skatten var - i laavoen!

Takk for en flott uke!)
God påske til alle sammen!

- BloggerLenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)