Uke 14 - 2017
by lovaasen.no on April 7th, 2017

​Denne uken har vært den store bursdagsuken her oppe på Løvåsen. Hele 3 bursdagsbarn har fått hver sin dag å feire. Litt regnvær i starten av uken, men fra onsdagen har det vært skikkelig fint! Skal vi tro værmeldingen ser det ut til at det fortsetter med finvær i neste uke:)
 
Vi har i kjent stil en konkurranse gående på Løvåsen. Hvilken dato forsvinner ALL snøen fra fotballbanen (innenfor asfalten)? Ungene gjettet på alt ifra 19.april til 1.juni. Tidligere år har vi sett at det har variert veldig på når det har smeltet, så det blir spennende å følge med på.

Viktor fikk sin dag på mandag. Han hadde valgt hamburger til bursdagslunsj. Ungene lekte flere runder med kniv, gaffel og skjei. En kjempeflott bursdagsfeiring:)

Førstehjelp er viktig å kunne og det er godt å repetere, vi voksne hadde vårt årlige kurs på tirsdag før vi hentet ungene. Det var gjennomgang av småskader, fallskader, brannskader og hjerte-lungeredning på spedbarn, barn og voksne. Tusen takk til Rita fra bedriftshelsetjenesten som kom og hadde kurs med oss:)

Vi feiret Frida sin dag på tirsdag. Da var det tomatsuppe til bursdagslunsj. Ungene spilte kanonball i gymsalen, gutter mot jenter og blanda lag. De spilte flere runder og jubelen hver gang noen traff hørtes helt ut! Etter feiringen kom de ut å lekte i snøen med oss andre.

Vi kjører brannøvelse 2 gang for året. Den ene på våren og den andre på høsten. Ungene lærer hvor man skal ringe, hvor nødutgangene og brannslangene er. Fint å prate sammen om hvordan vi skal forholde oss hvis alarmen går. Ungene fikk prøve å evakuere og de stilte seg som perler på en snor ved oppsamlingsplassen på fotballbanen. Tommel opp for en vellykket brannøvelse.

Benedicte feiret sin dag på torsdag. Hun hadde også valgt tomatsuppe til bursdagslunsj (skikkelig snadder) Ungene sang bursdagssang for full hals og det var til og med bakgrunnsdansere i sving:) 

Fredag fyrer vi opp i bålet i akebakken og koser oss med pølse med brød. Et lite snølag har falt over bakken siden i går, så forholdene er helt perfekte. En liten forsmak på påsken:)

God helg og god påske ønskes alle sammen:) 
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)