Uke 13 - 2017
by lovaasen.no on March 31st, 2017

​Siste uka av mars går mot slutten, vi går mot april måned og det er fortsatt full vinter her oppe. April er en av de fineste vintermånedene vi har, så vi har mye å glede oss til. 

Skikkelig artig å være på Løvåsenhaugen denne uken, med så mye snø er det skikkelig gøy å hoppe fra taket på dukkestuen og lande mykt. Ungene har laga labyrinter, måkka snøhuler, aka i akebakken og stompa kråka i puddersnøen.
 
Vi startet mandagen med bowling i gymsalen. Ungene stilte opp flasker langs veggen som kjegler, så tok de en myk ball å sendte ned mot flaskene. Mange fikk fulltreffer på første forsøk! Skikkelig stas!! Ungene mente vi burde få bygget en bowlingbane her oppe for fremtidige bowlingaktiviteter.
 
Aurora sin bursdag feiret vi på torsdag, ho hadde valgt tomatsuppe til bursdagsmat. Hele 2.klasse samlet seg for å feire bursdagsbarnet. Etter lunsjen lekte vi gjemsel. Når hele gjengen er med og vi leker på et begrenset område må man være kreativ når man skal finne gjemmeplasser. Ei strålende fornøyd bursdagsjente:)

«Det er så lite som skal til for å glede andre vi skriver brev til en venn» sto det på månedsplanen. Vi hentet frem ark i masse forskjellige farger som ungene klipte og brettet til et kort. Før vi startet fikk de ei lita utfordring. Kjenner vi noen som trenger et kort? Som kanskje syntes det hadde vært hyggelig med ei oppmuntring? Mange gode forslag kom fram. «Lillesøster har mista bamsen sin, ho blir glad for et kort». «Mamma har hatt feber, ho får et god bedring kort». Så fint å se når barna er omsorgsfulle med hverandre.

Aktivitetsskolen var på isfiske forrige uke og flyttet derfor matlagingsdagen ti denne uken. De lagde taco som lukta heilt nydelig godt over hele huset. Gutta er blitt så selvstendige nå at de vet hva som skal gjøres og er god på å hjelpe hverandre. Etter lunsj kom de ut for å leke i snøen sammen med resten av gjengen.

Vi feira Kristian sin dag på torsdag. Han hadde valgt pølse med brød til bursdagslunsj. Karina hadde heile 1.klasse samlet for å spille kanonball og stikkball. En skikkelig flott feiring! Det ble til og med til til aking etter bursdagsfeiringen! 
 
Strålende vær på fredag og vi avslutter uken med restefest og lek ute i snøen. 

Ønsker alle ei flott helg!

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)