Uke 10 - 2017
by lovaasen.no on March 14th, 2017

​Go’været fortsetter denne uka også og vi har som vanlig mange spennende aktiviteter på planen. Uken har bært preg av rigging til junior-NM på ski rett utafor døra vår. Det rigges, klargjøres og dekoreres til en hel haug med folk skal komme å gå på ski. Kjempespennende syntes vi, kanskje Norges fremtidige verdensmester har vært å gått på ski i samme sporene som oss. Et stort og kjempeflott arrangement som vi håper kommer tilbake igjen neste gang!
​Området staselig pyntet med flagg!:)

De første dagene denne uken tok vi hele ungeflokken med oss i bakken oppfor barnehagen. Vi pakka sekken med mat og tok med oss akematter, kjelker, miniski og rundakebrett opp. Helt oppe med «kvilestein» kunne vi se litt på NM-deltakerne som testa løypa. Vi måtte heie litt på dem og! Deretter tok vi tilfart og for hele veien ned. Ute i naturen er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre. Ungene finner trær og klatrer i, leker gjemsel i småkratt, balanserer over en stokk eller tar salto fra en stein og lander i myk snø. Vi kjenne oss heldig som har så stor plass i skogen til å boltre oss på. Løvåsenbekken fikk vi derimot ikke sjekket, den befinner seg på andre siden av skiløypa og når vi så an farta på løperne som kom ned bakken, fant vi ut at det var tryggest å vente med det til i neste uke:)

Torsdag og fredag forventet vi mye folk og biler i området. Vi ønsker at det skulle være trygt og godt for ungene så vi pakka med oss sekken og la på tur. Ferden gikk til gapahuken i Breivika, en kjempeflott plass som vi av og til besøker! Ungene gikk fra skolen på rekke og rad med flagg i handa, det må jo vises at det er NM i bygda! Bålmat er snadder når man er på tur, vi fyrte opp og la pølse og hamburger på grillen. Ungene var i full lek og kom å spiste etterhvert som de ble sulten. Sola gikk til slutt ned bak Hinnstein og vi avslutta dagen og uka fra gapahuken.

Ønsker alle ei god helg:)
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)