Uke 8 - 2017
by lovaasen.no on February 24th, 2017

​​En skikkelig snøuke har vi hatt hele denne uken, og det har vi selvfølgelig utnyttet til det fulle! Det ser ut til at snøværet fortsetter hele neste uke også, lover godt for vinterferieuken:)

1.klassingene fikk en skikkelig kul ide under lunsjen en dag. De lagde en vulkan av snøen med matbordet, et stort fjell av snø, med ei grop midt på toppen. Vi kan da ikke ha en vulkan uten lava tenkte jeg da, så da hentet jeg ketchupen og klæsja oppi, over og rundt vulkanen!!! Ungene måpte av stuntet og lo godt etterpå. Den kuleste vulkanen vi har hatt på Løvåsen!
 
Sisten i snølabyrint som Annika og ungene lekte på fotballbanen, var skikkelig gøy! De tråkket blindsoner, omveier, fristed og snarveier. Taurus heter han som «har den» og Minus er en annen karakter. Det viser seg altså at det er et spill og en serie på NRK super som heter "labyrint" som man kan leke, ikke alt vi SFO-damer klarer å få med seg. Skikkelig artig var det i alle fall:)

Hver onsdager er ungene ferdig tidlig på skolen og det er en ypperlig dag til å finne på noe ekstra sprell. Aktivitetsskolen pakka sekken, tok med seg noen akematter og gikk oppover i marka. Ved gapahuken lagde de seg bål og stekte kylling i folie, med potetgull ved siden av! Snadder! Da klokken begynte å nærme seg busstid, hoppet de oppå akemattene og for som en vind heile veien ned! Siste bakken før myra måtte de ta 2 ganger for det var så morsomt! Gode og røde i kinnene kom de ned og fortalte for en kul tur de hadde hatt!

Mens aktivitetsskolen var på tur, var resten av gjengen på området å herja i snøen. Da det plutselig stoppet å snø, spurtet vi inn for å hente ketchupflasker som vi fylte med maling og tegna med i snøen. Et helt hvitt lerret på bakken ble fylt av rød, blå, gul, grønn og lilla farger. Det så til slutt ut som et fargerikt maleri, dagen etter var maleriet borte og erstattet av et nytt hvitt lerret.

Overnatting nr. 2 for 3.klassingene var på torsdag. Ungene hadde selv tidligere på dagen ordnet med bord/stoler og dandert sofagruppen på plass så alt var klappet og klart til en hyggelig kveld. Etter å ha funnet seg en soveplass i gymsalen, blåst opp liggeunderlaget og rullet ut soveposen var det klart for taco! Ungene samlet seg rundt bordet som var pent og pyntelig dekket på. En gutt plinget med gaffelen i glasset, kremtet forsiktig og reiste seg opp på stolen. «Æ syns d e skikkelig artig med overnatting» kom det fra han. Det var tydelig at resten av gjengen kunne si seg enig i det:)

Mett og god etter maten gjorde vi klart inne i gymsalen for «den gode dinosaur». En fin, morsom, trist og spennende animasjonsfilm. Ungene likte den veldig godt! Da filmen var ferdig var det klart for   hoppe i pysjen og kry seg ned i soveposen. Ungene hviska og tiska, tøysa og lo før lyset slukkes og vi sa nattinatt!

Det var liv og røre i leiren allerede 0630 dagen etter. Vi gnikka søvnen ut av øynene før vi møttes rundt bordet til en god frokost. Ungene pakka sakene og tusla ned mot busstoppet og dro til skolen. Tusen takk for en kjempeflott overnatting med en hærlig gjeng:)

Fredag og ukeslutt. Det er oppholdsvær og et yyyyyrlite glimt fra sola, helt nydelig ute! Vi koser oss med tacosmørbrød fra torsdagen, skikkelig godt! Etter lunsj var vi borti akebakken med ski og akebrett og leka helt til det var klart fir tidligbuss, seinbuss og henting.

Go helg til alle store og små! God vinterferie til de som tar fri i neste uke:)
-BloggerLene


 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)