Uke 7 - 2017
by lovaasen.no on February 17th, 2017

​Hold på hatten, vi er nå kommet til midten av februar. Etter en uke med mildvær, laver det nå i skrivende stund ned snøflak på størrelse med tennisballer! Et hvitt teppe av snø har lagt seg over kilbotnmarka og bare venter på at vi skal komme å herje i den i neste uke!

Vi startet uken med å feire Charlotte sin bursdag. Vi spiste blekksprutpølser og pasta, skikkelig snadder. Mette og gode i magen før vi gikk igang med bursdagsaktiviteten. Som selvfølgelig var morder i mørket!:) Karina fikk med seg en hel gjeng for å leke oppe i gymsalen. En skikkelig flott feiring!:)

Ettersom snøen har smelta en del på området ga det oss mulighet til å utforske litt hva som dukker opp. Vi har funnet bøtter, spader, reflekser, votter og mer til. Ungene har til og med av eget initiativ funnet frem poser, gått bort til akebakken og kommet tilbake med posen full av søppel, i tillegg til et stort glis. Vi voksne setter utrolig stor pris på når ungene hjelper til å ta vare på området vårt. 

To gutter fra 2.klasse har hatt et lite prosjekt i skogen ved akebakken. De har samla ihop masse greiner som lå på bakken etter at det var felt en del trær i høst. Så har de bygd en liten hytte ved å stable greinene mot trær o g steiner. De yngre blir fryktelig nysgjerrige og kommer bort å ser. "Kan vi leke sammen med dere i hytta?" "Ja selvfølgelig" svarer gutta! Et fantastisk øyeblikk når vi ser at vennskap styrkes gjennom lek.

Siden skøytebanen holder stengt denne uken ble turen dessverre avlyst. Men vi surmuler ikke av den grunn, vi bretter opp ermene og finner en løsning. Heldigvis oppdaget vi tidenes skøytebane her oppe på Løvåsen. Store deler av myra er islagt og perfekt for å teste skøytene. Noen prøvde skøytene for første gang og andre hadde fått øvd seg litt i forkant. Kjempeartig å se hvordan de jobber med balansen og teknikken, for så til å mestre det. Ungene ønsker seg en skøytebane her på Løvåsen som vi kan bruke når vi vil. Den kan stå ved parkeringsplassen mener de, 

Fredag og ukeslutt. Etter all snøen kom sola snikende frem som en gledelig overraskelse, rett etter kom det enda mer snø og vind. Vi har laget vaffelkaker te hele gjengen i dag så vi skal kose oss med! En del som har fri idag pga en danseforestilling i kveld. Vi ønsker danserne lykke til, vi gleder oss til å høre om hvordan det gikk!

Ønsker alle ei god helg!

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)