Uke 6 - 2017
by lovaasen.no on February 10th, 2017

​Ei flott uke med knallvær. Sola har stått på og varmet hver dag denne uka, noe som er skikkelig godt når det er minusgrader ute! Ei skikkelig deilig og herlig vinteruke, og vi har virkelig fått kosa oss med vinteraktiviteter!En firkløver har kjempet seg gjennom snøen! Et litt tidlig vårtegn?:)
​Årets karneval hadde vi på mandag!! Ungene var spente og klare, de sprang opp bakken og hoppa rett i kostymene da vi kom opp. Oppe i gymsalen kunne hekser, ninjaer, Elsa’er, tyver, superhelter og hele jungelens utvalg av dyr sette seg til bords! Et staselig pynta festlokale med balllonger, discolys og musikk! Vi kosa oss med pølse i brød før vi gikk løs på sjokoladekaka! Nydelig godt og helt etter tradisjonen!! Etter maten dansa vi og herja i gymsalen helt til det var klart til buss:)
Tusen takk for nok et fint karneval!Ugla og Picachu tok seg en liten svingom på dansegulvet!
Onsdagen feiret vi Iljen sin bursdag med god lunsj og «hurra for deg». 2.klasse tok turen inn for å leke «morder i mørket». Når hele gjengen deltar i leken, blir det ekstra gøy! Til slutt tok vi noen runder med stol-leken og danseleken til musikk over anlegget:)

Mens vi hadde bursdagsfeiring på Løvåsen, hadde Karina tatt med seg aktivitetsskolen på skitur oppi marka. De gikk helt opp til Buveitoppen! Der lagde de hopp i bakken nedfor gapahuken og finpusset på hoppteknikken! Det var noen friske og røde kinn som kom ned igjen til Løvåsen! En kjempeflott tur!

Torsdag feiret vi Aune sin bursdag. Han hadde valgt blekksprutpølse og pasta til lunsj.  Også han ville leke «morder i mørket». Det ble bursdagssang både fra klassen og en ekstra fra 1.klasse. Flott feiring! Resten av gjengen kosa seg utendørs i akebakken med akebrett og akematter.
 
Vi avslutter ei flott uke med fiskeburger på bål i akebakken. Ungene aker og går på ski som noen helter! Klokka raser av garde når man har det artig, og plutselig forlot første gjengen til tidligbuss kl 15:05. Vi andre lekte litt til i akebakken, før vi gikk inn for å varme oss litt! 

Vi ønsker alle ei fortreffelig helg og vel møtt igjen til mandag:)

​-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)