Uke 5 - 2017
by lovaasen.no on February 3rd, 2017

​Da har vi gått inn i februar måned, i skrivende stund skinner sola fra knallblå himmel helt ned på myra! Værvarselet fremover ser svært lovende ut med noen få minusgrader og strålende sol. Mange fine utedager i vente:)

Aerobicen tidligere i uken var en stor suksess. Både gutter og jenter på tvers av klassetrinnene ble med på en sprek aerobictime med Karina i gymsalen. VI hørte musikken helt til akebakken! Ungene var skikkelig flink med bevegelsene de øvde på, kanskje neste gang kjører vi igang med zumba:D 

Onsdag feiret vi Marius sin bursdag med blekksprutpølse og pasta, bursdagssang, stikkball i gymsalen og mange gratulasjoner. Etter feiring inne, gikk vi ut og gikk rett i akebakken og lekte. Mens vi var oppe på Løvåsen og kosa oss, var aktivitetsskolen i hoppbakken ved folkeparken. For en suksess! De som har prøvd å hoppe før, prøvde seg på den største bakken på over 20m, de andre prøvde seg på 5m-bakken og var klar til å øke til 10m-bakken, men den var dessverre stengt. Tusen takk til Pål Skillingstad som stilte opp som guide og som lånte oss utstyr. Vi har garantert noen som har lyst til å starte på hopp!!

Torsdag var Tobias-Emiil sin siste dag på Løvåsen, 3. klasse hadde ei lita avslutning for han med  Skikkelig artig å se på gamle bilder av hele klassen fra de startet og fram til idag. Det ble mye fliring, mimring og gode historier!

Fredag lagde vi bål i akebakken og grilla pølser til heile gjengen. Lenge siden vi har hatt bål så det smakte utrolig godt, blir flere bålfredagen fremover når vi går mot lysere tilder. Vi lekte i akebakken helt til det var klart for tidligbuss, senbuss og hent:)

God helg til alle sammen:)

​- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)