Uke 4 - 2017
by lovaasen.no on January 27th, 2017

​Enda en uke med masse forskjellig vær. Alt i fra mengder med snø til styrtregn:):) Januar er snar omme og vi kan se fram mot en ny måned med mange flotte aktiviteter!

Mandag og tirsdag brukte vi på å nyte oppholdsværet og puddersnøen ute på banen. Onsdag og torsdag var det meldt storm og regn. En gjeng tok med seg spader og gikk fatt på den digre snø-dungen nedfor Løvåsenhaugen for å bygge huler og ganger, noen skikkelig arbeidsjærn! Et annet gjeng hadde rundakebrett og lagde en akebakke fra gjerdet og ned mot banen, utrolig hvor langt de kom i den lille bakken. De andre bygde borger, hadde snøballkrig og herjet i snøen. Vi er direkte bortskjemte med alle mulighetene vi har her oppe!!

Vi har en skikkelig kul konkurranse på gåtoget denne uken. Det er om å være flest unger fra hver klasse på morgengåing. 1. klasse har vunnet 3 av dagene, 3.klasse har vunnet 1. dag og siste dag ble det helt uavgjort mellom alle klassene. Målet er å få flest mulig unger til å få bevegd seg om morgenen, en kjempefin rutine og en god start på dagen! 

Onsdag kom regnet, det høljet ned fra alle kanter. Men humøret sto det ikke på, ungene kom ut fra klasserommene i godt humør og gledet seg til turen til Stangneshallen. Alltid spennende å dra ned dit, en diger gymsal og masse utstyr vi kan holde på med. Ungene hadde dansekonkurranse, hinderløype, fotballkamp og handball for å nevne noe. Da klokken nærmet seg busstid tok vi en felles rydding og avsluttet med noen runder «hauk og due». Før vi gikk i garderoben og gjorde oss klar til å gå.
 
Torsdag feiret vi Karl-Magne sin bursdag. Han hadde valgt pølse med brød til bursdagslunsj. Etter lunsj tok han med seg alle klassekameratene i gymsalen for å leke med nurf! Skikkelig artig! 

Vi avslutter uken med restemat til lunsj. Annika har kjøpt masse frukt til alle for å feire de som vant konkurransen! Skikkelig snadder! Ungene har dansekonkurranse, kanonball/stikkball og lego!

Ønsker alle ei god helg!!

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)