Uke 3 - 2017
by lovaasen.no on January 20th, 2017

​Snø, snø og mere snø. Det laver ned på alle kanter! Akkurat det vi ønsket oss! Denne uken har vi hatt veldig mye forskjellig vær, det har regna, sludda, snødd, storma, snødd litt til og en liten stund tidligere i uka så vi et lite solglimt på Blåhatten. Helt suverent!

Vi har feira sola denne uken, selvfølgelig da med solboller. Hvert klassetrinn fikk hver sin dag på å gå inn å bake. De fikk hvert sitt emne som de måtte kna og rulle til en passelig størrelse bolle, så kunne vi ha vaniljekrem på toppen. Morsomt å bake, enda bedre å snike seg en smak av deigen og vaniljekremen:D

Onsdag hadde vi perfekte forhold på fotballbanen, skikkelig kramsnø. Ungene rulla baller opp bakken mot gjerdet og trilla de ned, opp igjen og sendte ned, det ble noen digre snøballer til slutt. Så svære og tunge at det måtte 3 unger til for å få trilla den videre. Sånt blir det selvfølgelig en bra snøborg av. 7 digre baller dandert i en ring, med inngang og det hele. Så startet de med å grave i bunn av borgen for å komme dypere. De var nesten nede i gressmatta før de sa seg fornøyd! Det ble også lagd godstoler, snøhester, huler og snømenn. Vi gåper kramsnøen holder seg ut i neste uke også!

Torsdag kunne vi gå inn å spise alle bollene vi hadde laget. Prøvde å lure ungene på skolen med at jeg hadde spist opp ALLE bollene på formiddagen, men jeg ble visst ikke helt trodd! Men det var ikke før de kom opp å så alle bollene på kjøkkenet at de kunne slappe helt av:)
Boller med melis og kokos er en stor suksess, nydelig godt. Mens vi kosa oss snakka vi om skitur i sola, påske, februarplanen og mange andre ting som vi ser fram til!

Vi avslutter uka med pølse med brød på menyen. Ungene ville gå inn å spille stikkball og kanonball. Deretter gikk vi ut for å avslutte dagen i snøen.

Riktig god helg til alle.

​BloggerLene:)


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)