Uke 1 - 2017
by lovaasen.no on January 6th, 2017

​Da var vi i gang med første skoleuke i et nytt år! Kjempefint å se alle igjen og høre hvordan deres jul og nyttår har vært. Har vært en skikkelig merkelig uke værmessig. Vi har hatt alt i fra -25ºC og vindstille til 1ºC og regn. Spennende å følge med på hvor fort det snur!

Vi startet på mandag med full dag. Noe minusgrader i lufta, men et herlig pudderføre! Jeg og 2.klasse spente på oss skiene og gikk oss en runde i løypa. Litt tidlig var det, for tråkkemaskinen hadde ikke vært ute enda. Så vi måtte bare lage oss egne skispor. Vi gikk en god runde før vi fant en skikkelig kul bakke utfor løypa som vi måtte prøve. Ungene satte utfor en etter en, og datt overende en etter en, etterfulgt av en høy latter. Ingen krise å falle når man lander så mykt!!

Gåtoget er og i full gang om morgenen. Vi syns det er så tøft at så mange barn møter opp og går sammen med oss til skolen. Alle sansene er skjerpet og klare til skoledagen når barna starter dagen med å gå!:) I tillegg er vi skikkelig stolte av dere foreldre som bidrar til å skape en trygg og miljøvennlig skolevei!

Ungene har jobbet iherdig med snøhulene rett utfor inngangen. Nå som det har frosset på er de blitt helt perfekte! De har laget tunneler og ganger, og sørget for at det er bredt nok til oss voksne og, i tilfelle vi trenger å campe i en hule:) Nå venter de bare på enda mer snø sånn at brøytebilen lager flere snødunger de kan grave i!

Snølabyrinten på torsdag ble en stor suksess. Aktivitetsskolen tok utfordringen med å lage den så alle ungene kunne leke sisten i den. De tråkka opp flere stier, med blindveier og det hele før vi satte i gang startskuddet for leken. Tett på 20 unger var i full lek i labyrinten på en og samme gang. Skikkelig artig når så mange hiver seg med!
 
Fredagen kom det litt mer snø og det ble mildere i været! Brødskiv med fiskekaker på menyen som smakte skikkelig godt:D Fin lek både ute og inne før vi samles til buss og tar ei velfortjent helg.

God helg og vel møtt til ei ny uke på mandag! :)

​BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)