Uke 51 - 2016
by lovaasen.no on December 23rd, 2016

​Da var siste skoleuke over, i morgen er det selveste julaften. Vi vet at det er mange små nisseunger som gleder seg. 

Mandagen fikk vi igjen en overraskelse fra Løvåsen-nissen, i stjerneskogen lå det ei rød lue med noe rart inni. Da vi kjeik oppi så vi en pitteliten pakke, mindre enn en fyrstikkeske. Den tok vi med oss opp for å åpne. Oppi pakken lå det et sammenkrøllet brev fra Løvåsen-nissen. I brevet takket nissen oss for alt det fine vi hadde gjort for han hele måneden, det hadde hjulpet han masse. Videre sto det at han ønsket at vi skulle gjøre en ting til, og det var å gjøre noe hyggelig hjemme. Kanskje mammaen og pappaen er opptatt med å lage jul hjemme, og da er det så fint å få litt hjelp. Det kunne være å gå med søpla, dekke på borde, passe småsøsken eller bare gi en klem. Spent på å høre om det var noen som gjennomførte tjenesten :)

Han er forresten en skikkelig ramp den Løvåsen-nissen. Ikke bare mistenker vi han for å ha tullet med busskortene våre, men da vi gikk opp fra bussen på tirsdag fant vi ALLE refleksvestene våre strødd rundt i stjerneskogen! I tillegg var alle lekene våre forsvunnet. Legoen, bamsene, ballene, tauene….ALT!! Artig med litt tull fra nissen, vi spredde oss rundt å leitet etter tingene våre. Kontoret, alle doene, garderobene og hele huset ble gjennomsøkt. Vi fant alt til slutt trødd inni et hjørne i gangen på kilkam-siden:) Kan tenke oss at det sitter en gammel fjøsnisse med latterkrampe på en knaus i nærheten og storflirer av oss:)

Siste skoledag landet på en onsdag og skolen var som vanlig ferdig kl. 11.00. Noen har tatt juleferie på forskudd og da er det skikkelig koselig å få en juleklem før man ses igjen til neste år! Oppe på Løvåsen måtte vi herje av oss litt godterier med kanonball og stikkball.

Torsdag kom endelig litt snø på formiddagen! Nok til at vi kunne ta turen ut for å ake litt og lage snøengler. Til lunsj dekket vi på langbordet med servietter og lys og kosa oss med vaffelkaker. 

Enda mere snø kom på lillejulaften, helt perfekt at de i år og ble en hvit jul! Det så mørkt ut en stund. Ungene gleder seg sånn til morgendagen at de har sommerfugler i magen, de snakker om pynting av juletre, besteforeldre på besøk, nissegrøt og pakkene under treet. Mange ting å glede seg til! Etter lunsj og leking måtte snike oss over til barnehagen for å gi juleklem hos store og små. 

Bloggen tar seg en velfortjent juleferie fra idag og starter opp igjen på nyåret. Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år:)

- BloggerLene
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)