Uke 48 - 2016
by lovaasen.no on December 2nd, 2016

​Da var vi plutselig i desember. Julestemningen har kommet krypende dag for dag. Selv om det har vært litt ruskevær denne uken, har ungene hatt godt humør og prata mye om nissen, førjulstia, og julekalender.

Mandagen hadde vi mørketidsfest for foreldrene her oppe på Løvåsen. Lyslykter, lyslenker, granbar, grill, bål og masse hærlig snø gjorde at festen ble en kjempesuksess. Skikkelig heldig var vi med været også, med masse snø over området! Hyggelig at så mange hadde tid til å komme opp å besøke oss.

Vi har hatt et viktig og flott tema denne uken. Nemlig vennskap. Vi hadde i utgangspunktet bare satt opp en dag til det, men vi gjorde det litt bredere og hadde det som fokus hele uken. Alle samlet sine grupper for å snakke om vennskap. Hva er en god venn? Hvordan vet man at en venn er en god venn? Kan venner være uenig? Mange fine tanker og refleksjoner som kommer fram. Etterpå hadde vi laget en aktivitet der ungene trekte en navnelapp fra en bolle, så skulle de lage et kort til den de trakk og skrive ned 5 fine ting om sin "hemmelige venn". En kjempeflott gave å få.

Emil sin bursdag feiret vi på onsdag. Vi kosa oss med pølse med brød og bursdagsbarnet fikk bursdagssang og bursdagssklemmer. Aktiviteten var i gymsalen med fotball, stikkball og kanonball! :)

1. desember falt i år på torsdag. Tradisjon tro er det julegrantenning på Løvåsen. Etter lunsj samla vi alle 40(?) ungene i lavvoen for å øve på nedtellingen mens lys og ledninger ble montert på utsiden. Når det endelig var klart trakk vi alle sammen ut på verandaen og telte i kor ned fra 10. Så ble grana tent! Plutselig var det noen som trodde de hadde sett nissen bak kilkamhuset, I et svusj så var alle 40 sprunget for å lete. Nei kanskje han sprang mot banen?? Svusj så var alle på andre siden av banen for å lete. Vi måtte avslutte søket da det plutselig var klart for buss.

Fredagen hadde Annika laget skattekiste til oss, proppfull av snadder. Kylling eller fisk med masse grønnsaker og en dert creme fraiche som ligger og surrer inni folie i ovnen. Skikkelig godt!! Snø og fint vær så vi kosa oss ute og aka på rumpeakebrett og snøball-lek til det var busstid!

God forjulshelg til alle sammen!

BloggerLene:)
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)