Uke 47 - 2016
by lovaasen.no on November 25th, 2016

Av ren nysgjerrighet måtte jeg snike i bloggarkivet fra i fjor. Rundt denne datoen for 1 år siden ble vi overrasket av en hel masse snø som lavet ned over marka. Har stor tro på at snøen er rett rundt hjørnet i år også. I mellomtiden har vi det kjempegøy med å skli på isen og lage "tråkkahus" i rimet på banen.

Mandag og tirsdag var skolen stengt og vi kjørte på med fulldager her oppe. Mandagen dro vi til Stangneshallen for å leke. Kort tid etter vi hadde kommet inn i salen fikk vi besøk. Inn døra kommer en stor gul kar, nemlig selveste Picachu!! Ungene sprang bort for å gi han en skikkelig knuseklem. Fra Picachu hørte vi en herlig, trillende latter. Da var det ingen tvil hvem som var i kostymet:) Vi spilte fotball, danset, tok salto på tjukkasen og før vi dro fikk vi tid til noen runder med "hauk og due". Alltid en suksess å dra til Stangneshallen:)

Tirsdagen fikk alle henge opp lyslyktene de selv hadde malt uken før. Noen inni lavvoen, noen på gelenderet og de som ble til overs satte vi på bordet. Ungene har pyntet og stelt med området så det er klart til å ta imot gjester. Vi gleder oss!

Haakon sin dag ble feiret på onsdag. Han hadde valgt blekksprutpølser og nudler. Han tok med seg 3.klasse inn for å feire, men bursdagssangen ble sunget både inne og ute. Bursdagsaktiviteten var kanonball i gymsalen! En kjempefin bursdagsfeiring:)

Aktivitetsskolen fikk dra på hjemmebesøk til Karina denne uken. De gikk direkte fra skolen til Breivika.  Der venta hjemmelaga pizza som falt veldig i smak! En skikkelig kosedag med pizza og film:)

Vi avslutter en innholdsrik uke med lek inne og ute. Varme fiskekaker til lunsj som ble spist i en fei!! 

Ønsker god helg til alle sammen
​-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)