Uke 46 - 2016
by lovaasen.no on November 18th, 2016

​Den aller første snødagen kom og gikk forrige lørdag. Det betyr at Torunn ble vinneren av snøkonkurransen vår siden hun hadde gjettet på 10. november:D Ungene foreslo at premien skulle være å ha en aktivitet ilag. Så Torunn tok med seg en gjeng for å spille kanonball i gymsalen. Kjempeflott premie:D

Den årlige mørketidsfesten vår har vi denne gang lagt til siste uka i november. Det gir oss godt tid til å lage mange flott lyslykter. Mandag, tirsdag og onsdag var satt av til at hver klasse kunne gå inn å male sine lykter. Ungene malte både 2 og 3 lykter hver, så det ble totalt nesten 90 lykter!! Vi gleder oss til i neste uke når vi skal henge de opp og teste de med lys i.
Litt regn, vind og ruskevær tidlig i denne uken. Den klassen som ikke var inne å malte fikk være med på kosestund i lavvoen. Vi har festet lys på innsiden langs kanten og med 2 store lyslykter ble det så koselig og stemningsfullt der inne. Ekstra koselig ble når alle sammen lekte en lek ilag som går ut på at vi skal fortelle et eventyr ved å bruke et ord hver. Førstemann starter med å si f.eks "grisen", nestemann sier "fjerter", så sier neste "høyt". Til slutt blir det en rar og mosom setning og kanskje et helt eventyr av det. Det ble iallefall fliring og knising når setningen ble "Lene fjerter i på skoen bassenget"?!?!?!

Løvåsenelva har fått besøk av en haug med Løvåsenunger denne uka. Vi må av og til opp å se om ho har frosset. Det har vært ganske mildt denne uken så vi så ingen is på vannet, vi må opp igjen å kjike om noen uker. Selv om elva ikke hadde frosset, så vi noe som var litt rart. Det var hvitt skum i elva!  Vi prøvde å leite frem et litt fornuftig svar på hvorfor det ble sånn, men ungene kom fram til at det hadde sotte et troll lengre opp i elva og vaska seg med lano:)

Fredag lagde Annika oss ostesmørbrød som vi kosa oss med, ungene syntes det er skikkelig artig å hoppe på isen og knuse den på tur opp til Løvåsen. Lene sin bursdag idag (hurra) og ungene har delt ut mange gode Løvåsenklemma:D

God helg til alle:)

Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (8)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)