Uke 45 - 2016
by lovaasen.no on November 11th, 2016

​November går så fort unna, ungene (og voksne) har allerede startet med nedtellingen til jul. Men før den tid har vi mange ting i denne måneden og se fram til.

Mandag da vi kom av bussen gikk vi direkte opp i stjerneskogen vår for å henge opp nye reflekser, ta ned de ødelagte og surre opp de som hadde floket seg. Når vi nå opplever at det blir mørkere og mørkere for hver dag som går, er det veldig stas og ha en stjerneskog vi kan stelle med. Når vi går ned til buss på ettermiddagen kan vi se en hel stjernehimmel over oss. Anbefaler alle å ta turen i mørket med ei lommelykt i handa.

1.klasse fikk være med Annika hjem på tirsdag. Ho hadde lovt ungene at de skulle få bade ute i spabadet. Alle klassene før dem har vært så heldig å få tatt turen så da må jo de også få muligheten. De møtte opp i køen utfor skolen og gikk i samla flokk i retning nedre Ruggevik. Så stas å være hos Annika, ungene kosa seg med nydelig lunsj, bada i spabadet, lekte med dukker og kosa med Gilli. Helt til slutt fikk de besøk av en diger Picachu som kom på besøk.
Mens de bada og kosa seg var vi her oppa og hadde mange flotte aktiviteter. Karina kjørte i gang en kanonballturnering mellom 3.klasse og 4.klasse. Konkurranseinstinktet og jubelbrølet kunne høres helt ned der Lene og 2.klasse var. Vi hadde Marcus og Martinus på fullt volum på høyttaleren mens vi hadde skyggeteater bak et laken. Skikkelig morsomt.
 
Ukas 2. hjemmebesøk var på onsdag hos Karina med 3.klasse. Ungene hadde gledet seg så til denne turen. De samla seg rundt spisebordet og spiste lunsj og drakk hjemmelaget kakao med krem. Ungene lekte gjemsel "kniv, gaffel og skjei", hilste på Bonito og Mia (hund og hamster) og storkosa seg. Alle gleder seg masse til neste gang:)

Aktivitetskolen fikk seg en flott tur opp til Buveitoppen denne uka. Guttene hadde med seg termos som vi fylte med varmt vann. I sekken hadde vi rett-i-koppen, brødskiver og kjeks:D Skikkelig snadder! Oppe på toppen ble det til og med god tid til klatring i trær, sisten og herjing. Guttene fikk skryt for å ha pakket med seg godt humør! Det er det aller viktigste man skal ha med seg på tur:)

Eventyrstunden på torsdag var utrolig koselig. Annika tok med seg en gjeng inn i garderoben, slukket lysene og leste eventyr fra Astrid Lindgren. Ungene lå på gulvet og lyttet til eventyret. Godt å få roet ned litt i en uke med mange aktiviteter!

Fredag hadde vi barnas valg og hamburger til lunsj som smakte helt fortreffelig:) Ungene lekte både ute og inne til det var klart til buss og hent. Så tar vi helg:)

Ønsker alle ei god novemberhelg:)

-BloggerLene

Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)