Uke 44 - 2016
by lovaasen.no on November 4th, 2016

​Aller siste indianeruke denne uken, vi har så mange aktiviteter vi har lyst å gjennomføre så vi lånte en uke i november for å komme i mål. Det har vært en superfin indianermåned med pil og bue, tomahawks, konkurranser, indianernavn og ansiktsmaling, for å nevne noe. Været har også vært på topp, med sol og opphold hele uka.

Vi starta uka med å utforske banen som lå dekket i frost. Vi lagde «tråkkahus», snøengler og skrev navnet vårt på bakken. Selv om banen er full av frost har vi ikke kåret en vinner av snøkonkurransen vår har gående. Ungene har gjettet på hvilken dag de tror blir første snødag. Neste dato vi har gjettet på er 5. november. Følg med om det kommer snø!

Denne uka har vi kjørt konkurranser. Vi har fått en ny proff bue, nye piler og en flott blink med stativ. Ungene samlet seg på rekke og rad og ville prøve seg i buekonkurransen. Først litt regler, så litt finpussing av teknikk. Strak arm, rett i kroppen og sikte mot blinken så blir det ofte fulltreffer! Skikkelig artig og vi måtte selvfølgelig fortsette dagen etter.

Tomahawk-konkurransen måtte vi litt utfor banen for å gjennomføre, ikke helt heldig å kaste økser på banen. Vi gikk litt bak i skogen og kasta mot et tre. Vi traff ikke det treet vi sikta på, men det ved siden av. Vi er ikke så kresne på det og later som om det var med vilje:)

Avslutningen på indianermåneden markerte vi på torsdag med en heidundrende indianerfest. Vi fikk en fiks ide og henta vedkubber og lagde et stort bål inne i gymsalen. Inni bålet satte vi lykter med stearinlys som lyste opp «bålgruva». Utrolig flott og stemningsfullt. Ungene samlet seg på pledd på gulvet i en ring rundt bålet, så fikk de servert varm suppe i ekte indianerstil. Etter lunsj kunne vi danse til indianermusikk, få ansiktsmaling og fjær i håret! En kjempeflott avslutting på indianermåneden vår!

Fredag og strålende sol, vi spiser opp rester av betasuppa fra i går. Skikkelig godt med varm suppe når det er minusgrader ute! Etter lunsj gikk vi på oppdagelsesferd i tunnelskogen! (Skogen bak reklameskiltene, lastebilene har lagd en passasje tvers gjennom skogen)
Artig skog med mange små skjulesteder, så vi lekte noen runder gjemsel før det var klart for buss:) 

God helg til alle og vel møtt til en ny novemberuke på mandagen!

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)