Uke 43 - 2016
by lovaasen.no on October 28th, 2016

​Mange flotte indianeraktiviteter denne uken. Litt mildere i været har det og blitt. Veldig greit når vi skal spikke at vi ikke blir så kaldt på fingrene. 

Vi har en morsom konkurranse gående her oppe på Løvåsen. Ungene har gjettet på hvilken dato første snødag blir. Det gjelder ikke frost på bakken eller snø på fjellet, men den dagen vi står om på morgenen og ser et hvitt teppe på bakken. Ungene gjetter på datoer fra 30. oktober til og med 1.desember. Blir spennende å se hvem som har gjettet riktig:)

Vi starta uka med å feire Dina sin bursdag, ho hadde valgt hamburger til bursdagslunsj. 2.klasse feira ho med «hurra for deg» og mange gode bursdagsklemmer. Til aktivitet hadde vi morder i mørket, tampen brenner og sisten. Ei fornøyd bursdagsjente:)

Tirsdag var det klart for indianerdans. Vi satte på ekte indianermusikk på anlegget med trommer og fløyter satte stemningen for dansen. Ungene danset og hoppet i skikkelig indianerstil. Til slutt kunne de legge seg i en ring å spisse ørene og bare lytte til den fine musikken. 
Onsdag ble halve delen av gymsalen forvandlet til en kinosal og vår årlige indianerfilm rullet og gikk. I år så vi «min bror bjørnen». Litt skummel, litt trist men mest veldig morsom og fin. Etter filmen gikk vi ut og lekte helt til det var klart for buss. 
 
Morsomt med ansiktsmaling på torsdag. Ungene ble utfordra til å tenke i indianertema. Hvilke motiver og farger som passa til indianernavnet. Hvis man har navnet «gullpilen» er det kanskje fint med en gul pil i ansiktet. «Krigende okse» måtte se litt skummel ut siden det passet til navnet.
 
Fredag koser vi oss med pitabrød med fyll. Litt regn over marka men det tåler vi:) godt å være ute i frisk luft etter en skoledag:) Ønsker alle sammen ei fin helg:)

 
 - BloggerLene


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)