Uke 42 - 2016
by lovaasen.no on October 21st, 2016

​Et kjapt tilbakeblikk på bloggen fra i fjor viser at årets første snødag er litt sent ute. Kilbotnmarka er hvit av frost på formiddagen, men vi har ikke hatt noen snøfall enda. Når sola er oppe å steiker er det varmt og deilig, så blir det hakke kaldere når ho forsvinner bak sørvikfjellet. Vil tippe på at første snødag er like om hjørnet.
 
Vi feiret Iver sin bursdag på mandag. Han valgte blekksprutpølse og pasta til bursdagslunsj. Vi sang bursdagssangen og kosa oss med lunsjen, så tok Annika med seg hele 1.klasse inn for å spille kanonball. Skikkelig flott bursdagsfeiring.

Denne uken er det tomahawks som skal lages. For å kunne lage en bra tomahawk må vi ha en solid pinne som ikke er for lang, og en flat, avlang stein. Pinnen kan spikkes og vi kan lage forskjellige utskjæringer på den, så tar vi tau og surrer fast steinen til pinnen. Vips! Så har du en skikkelig bra tomahawk!

Arianne sin bursdag feiret vi på torsdag med hamburger til bursdagslunsj. Ho tok med seg hele 2.klasse inn for å feire. Vi sang hurra for deg til bursdagsbarnet som sto oppreist med norsk flagg i handa. I ro og fred rundt matbordet kommer det mange spørsmål og fortellinger. Har de snø i andre land? Hvem er kongen av Norge? Hvor høyt er Mount Everest? Er tyver snille eller slemme? Ungene rekker opp handa og forteller det de har på hjertet. Av og til overrasker de meg positivt med hvor reflekterte de er :)

Vi avslutter uken med fiskekaker til lunsj og kanonball, lego, hyttebygging, nerf, fargelegging og fotball til aktivitet!

Neste uke går vi inn i siste del av oktober og vi har enda flere indianeraktiviteter på lur. Følg med! God Helg til alle!

- BloggeLene
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)