Uke 41 - 2016
by lovaasen.no on October 14th, 2016

​Denne uka har vært den store pil og bue uka! Vi kan jo ikke være indianere uten en skikkelig bue og en pil som passer til. Vi fikk med oss hele flokken opp i skogen med saga for å finne emner vi kunne bruke, best er de greinene som har litt bøy og masse spenn i seg! Så må greina renskes for bark og blad før vi til slutt kan feste tråd på den. Nå gjelder det bare å øve seg masse til pil og bue konkurransen ved månedsskifte!

Selina sin dag feiret vi på onsdag. Vi spiste blekksprutpølse med makaroni på verandaen og sang bursdagssang så høyt og tydelig som vi bare greide. Aktiviteten for dagen var «morder i mørket» i gymsalen for hele 3. klasse.

Mens vi feiret bursdag på området, tok Karina med seg aktivitetsskolen til Gangsåstoppen. En flott gjeng gutter med godt humør og turglede. På toppen lagde guttene bål og grilla pølser. Litt varm kakao i kroppen måtte og til:)
 
En splitter ny butikk har åpna her oppe på Løvåsen, og forretningene går så det suser. Sølekaker i all slags former og fasonger har blitt produsert og utstilt på fine tallerkener til salgs for alle som vil ha. Her får du kake i kopp, kaker formet som pannekaker,  \kaker i bøtte og kaker som ser ut som muffins. Alle kakene med flott garnityr på. Alle er velkommen til å smake, spesielt foreldrene:)

Neste uke er det klart for spikking av tomahawks, vi gleder oss:)

God helg :)

​- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)