Uke 40 - 2016
by lovaasen.no on October 11th, 2016

​Første uka av oktober har vist seg fra sin flotte side. Dagene flyger av gårde når vi har så fint høstvær.

Tyra sin bursdag ble feiret på mandag. Ho hadde valgt pizza til bursdagslunsj. Torunn tok med seg hele 2. klasse med inn for å synge, spise og leke. Aktiviteten var selvfølgelig «morder i mørket»

Seremonien på tirsdag var et veldig fint høydepunkt for uka og resten av måneden. Her gir høvdingen indianerbarna sine navn og markerer det med 2 streker på kinnet og indianerop fra hele flokkken. Navnene i år var minst like kreative som alltid. Vi har bl.a. «Lille spurv», «skinnende gulljente som vokter», «snikende ulv» og det helt spesielle «Ariana Grande». J Så da er indianermåneden i gang!

Siden indianermåneden går mye ut på å spikke og lage ting med kniv, måtte vi ha knivkurs med 1.klassingene. Karina tok med seg hele gjengen i lavvoen og viste hvordan vi skal bruke en kniv og hva vi må passe oss for når vi bruker den. Skikkelig flinke og kunnskapsrike unger! De får selvfølgelig et knivsertifikat som bevis:)

Høstferien startet på torsdag, vi tok med oss ungene og gikk opp til dotthaugen/dåtthågen(?) Med kjeks i sekken og godt humør ble det en skikkelig fin tur. Litt glatt og sleip enkelte partier, men vi gikk bare noen små omveier fra stien så vi ikke ble så gjørmete. Da vi kom ned hadde Karina gjort klart varm tomatsuppe som vi kosa oss med til lunsj.

Fredag feira vi Annika sin bursdag. Ho starta seint denne dagen så vi fikk god tid til å hente 2 balkongflagg, 1 lite flagg, henge opp banner og tenne lys. Ungene hadde pynta seg med krølla gavebånd og sto klar bak døra når ho kom. Når ho åpna døra kauka vi ut «GRATULEREMEDAGEEEEEN». Ho satt i et hyl som kanskje hørtes ut over resten av Harstad by:):) Veldig artig for både unger og bursdagsbarn! 

God helg til alle og nyt godværet!!:)

- Høvding ulende kråke 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)