Uke 37 - 2016
by lovaasen.no on September 20th, 2016

​Så flott når høsten viser seg fra sin beste side. September er for mange årets fineste måned når været er bra. Ungene tar seg tid langs veien og plukker knallrøde og knallgule blad som har falt fra trærne. Veldig flott å se på hva de har samlet! :)
 
VI startet uken med å feire Leah sin bursdag. Hun hadde valgt blekksprutpølser og pasta til bursdagslunsj. Hele ungeflokken samlet seg med bordet, sang bursdagssangen og storkosa seg med maten. Til aktivitet ble det hyttebygging med pledd og puter. Skikkelige koselig:)

Vi var skikkelig heldig med været på tirsdag da vi skulle i Ruggevikfjæra. Oppholdsvær og behagelige temperaturer, med et yyyrlite solglimt innimellom. Vi samlet oss på skolen og gikk i en fin rekke til fjæra. Vi gikk via jektvika og fulgte stien nedenfor jektholtet, der er det nemlig en fin sklie man kan kjøre i. Framme i fjæra kom ungene seg raskt i lek. Fotball, krabbeleiting, flyndrekasting og herjing. Vi gleder oss stort til neste fjæratur!

Aktivitetsskolen fikk seg en skikkelig flott utflukt denne uken. Vi kom på at det var lenge siden vi har vært på grottevandring og det var flere som hadde lyst. Så Karina og ungene tok med seg hjelmer og lommelykt og tok turen oppover til grotta. De hadde ikke glemt veien men så mye skog som var forsvunnet var det litt annerledes og ta seg fram. Men grotta var enda der og like tøff å gå inn i som alltid.

Hvert år har vi bålvettregler for de nye 1.klassingene. Vi går gjennom hvordan vi lager bål og hvordan vi oppfører oss rundt bålet. De går og litt inn på NÅR  og HVOR vi kan lage bål. Kan man tenne et bål i storm? Kan man tenne et bål midt på fotballbanen? Hvorfor ikke? 13 ivrige hender fauk i været og de kunne svare nøyaktig hvorfor man ikke skal gjøre det. Neste uke skal vi ha bålkonkurranse, blir spennende å se om de husker det de har lært.
 
Fredag koser vi oss med pølse med brød på bålet og aktiviteter på fotballbanen:)
 
Ønsker alle ei god helg:)

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)