Uke 36 - 2016
by lovaasen.no on September 13th, 2016

​Denne uka på Løvåsen har vært den store bursdagsuka, med hele 3 bursdager på rad, Emil, Brage og Elise. Det betyr selvfølgelig masse god mat som hvert enkelt bursdagsbarn selv har valgt. Bursdagsbarna valgte også aktivitet, det ble det fotball, bulldog og stikkball. Tusen takk for 3 fine feiringer:)

Et absolutt høydepunkt denne uka har selvfølgelig vært den aller første overnattingen for 3.klassingene. Så spente og klare som de har vært denne uka tror jeg ingen andre noensinne har vært i forkant av ei overnatting. Hadde det kanskje noen å gjøre med den nylakkerte 4-hjulingen vår?
​Klokka 17.30 møtte unger og foreldre opp med lavvoen og startet utpakkingen. Her kunne alle se at lavvoen var dekorert med en lysslynge på innsiden langs duken, utrolig koselig høstfølelse! Nesten litt julestemningJ Etter å ha gitt en siste gonattklem til foreldre kunne de dra hjem og vi tok med oss ATV og luftgevær og gikk bortover til parkeringsplassen med brua. Skikkelig gjørmete etter at gravemaskiner har arbeidet der. Sånn så Karina ut etter 1 times kjøring:
​ 
Kjempeartig å kjøre, med brynje og hjelm og et sikkerhetskurs i boks kunne Karina kjøre av gårde med de. Det ble til og med tid til ekstrarunder på de som ville.

Luftgeværskyting ble og en suksess, her måtte også gjennom et lite sikkerhetskurs før vi starta. Sikring, kuler og hvor geværet skal peke når vi ikke sikter. Når det var i boks kunne vi sikte mot ballongene og prøve å treffe. Ekstra vanskelig ble det siden vi måtte stå oppreist pga gjørma. Men ballongene smalt en etter en og ungene var storfornøyde!!

Etter aktiviteten var det god mat ved bålet før det var klart for tannpuss og kveld, Litt tid til skravling og fnising før vi roet ned med et lite eventyr. Klokka halv 10 var det ikke en lyd ifra lavvoen:) En velykket overnatting!! Både barn og voksne er strålende fornøyde og gleder oss til neste gang!

Ønsker alle ei god helg:)

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)