Uke 35 - 2016
by lovaasen.no on September 2nd, 2016

​Høsten kommer kypende over Løvåsenmarka idet vi går inn i september måned. Vi ser at skogen er på tur til å skifte farge og det blir litt kaldere og våtere. Flott å se at ungene er godt kledd med ull og buff på morgentoget. Ei skikkelig fin tid vi går inn i.

Vi startet mandag med å feire Iben sin bursdag. Ho hadde valgt pizza til bursdagslunsj som alle Løvåsenungene kunne kose seg med. Før vi spiste måtte vi selvfølgelig synge bursdagssangen. Bursdagsbarnet hoppa opp på bordet og veivet med flagget mens vi sang «hurra for deg». Etter lunsj fikk vi med oss en haug med unger  på banen for å leke bulldog. Skikkelig artig!

Denne uken startet aktivitetsskolen opp, 9 flotte 4.klassinger som skal være sammen med oss noen dager i uka. Onsdag gikk de rett i grillbua og hadde et møte for å være med på å legge litt planer for året som kommer. Mange fine ønsker som kom på bordet, blir spennende å se hva slags sprell de finner pål.

Etter møtet fikk de selv lage bål. De fikk fort erfare at det ikke bare er å hive mange tunge kubber oppi bålet og tenne på. Det må lag på lag og ha godt med trekk. Til slutt fikk de det til og kunne dermed kose seg med kylllingklubber på bål.

Annika har brukt tid denne uken på å samle 1.klassegruppa for seg selv, både til lunsj og i lek. Samholdet i gruppa styrkes, konflikter blir forebygget og mange gode vennskap dannes.

Til slutt vil jeg presentere en ny ansatt som startet hos oss etter sommeren. Hun heter Torunn Olsen og er ei ekte Harstadjente. Lett på foten og godt humør, vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne:)

Ønsker alle ei god helg og velkommen tilbake på mandag for en ny uke:)

BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)