Uke 34 - 2016
by lovaasen.no on August 26th, 2016

Første skoleuke vel gjennomført! Vi har tatt imot 14 nye 1.klassinger, en skikkelig flott gjeng som er god til å leke og som liker å være ute.  Godt var det også å se alle «gamle» fjes etter en lang ferie, mange gode gjensynsklemmer å få:) Spennende å høre hva alle har gjort i sommerferien.

Denne uka har vi hatt fokus på tilvenning med de nye 1.klassingene. Vi har blitt kjent med hverandre, rutinene og omgivelsene. Vi har masse kult å vise frem! Taubanen, rulleskøyter, ballbingen, lavvoen og trøbilene for å nevne noen. Sistenevnte er kanskje det mest populære! Allerede etter første uke ser vi hvor fint overgangen har gått og hvor flinke de nye barna er.

Det er og rom for skryt til de eldste! De er nå trett inn i en ny rolle som forbilder for de yngste og er superflink til det. De holder hender langs veien, viser frem området, hjelper til med sekker og til å skjenke vann i koppen. Omsorgsfulle barn som det er all grunn til å være stolt av!

Ei skikkelig bursdagsuke har det vært denne uken med bursdagsfeiring HVER DAG! Alle de 5 bursdagsbarna fikk hver sin egen dag for bursdagsfeiring. De har velgt bursdagslunsj og aktivitet. Så straks vi har kommet oss til bords får bursdagsbarnet hoppe opp på bordet med et flagg i handa så vi alle får sunget bursdagssangen. Vi kan den norske, svenske og engelske. Men vi har også prøvd oss på finsk, dansk, spansk og mandarin….Uten hell!! Bursdagsbarna har valgt hver sin artige aktivitet som vi har lekt. Bl.a kanonball, doktorsisten, bulldog og fotball. Kjempeartig å feire bursdag!

Et nytt og flott prosjekt har startet å ta form her oppe på Løvåsen. Da savnet etter den gamle trehytta ble for stor, var det en gjeng som heiv seg rundt for å bygge ei ny. Skikkelig flott har den blitt, med 2 platåer, gjerde og stige. Snekkerungene har blitt utfordret på å tenke sikkerhet hele veien. Håper alle har mulighet til å ta turen opp å se, da bildene ikke rettferdiggjør hvor tøff hytta er! :)

Ei skikkelig innholdsrik uke! Voksne og barn tar helg og gleder oss til ukestart igjen på mandag.

God helg!

BloggerLene:)
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)