Uke 24 - 2016
by lovaasen.no on June 17th, 2016

​Da har vi gått inn i siste skoleuke, virker som det var allerede i går at vi tok imot 14 nye unger her på Løvåsen. Nå er alle ungene 1 år eldre og vi ser tilbake på et fantastisk skoleår!

Tirsdag feiret vi Mille sin bursdag. Det var opphold i været så vi lekte bulldog på banen. 1. klasse og 3.klasse ilag. De eldste som har spilt bulldog i 3 år er jo så klart litt raskere, så de måtte løpe baklengst, på siden og hinke på 1 fot slik at vi greide å ta de:)

Etter bulldog tok jeg med meg en gjeng med unger for å gå å se til fjellelva. Den går fra Nattmålsfjellvannet, forbi kilkamhuset og hele veien ned til havet. Da vi kom fram gikk hele 10 sekunder gikk før ei skulle krype forsiktig over ei grein som plutselig sa «KNEKK!» Og der sto ho til knes i elva! Badenymfen og tilskuerne ble skikkelig flirfulle, og hadde plutselig lyst til å bade hele gjengen!:) Vi fulgte elva nedover mot kulpen vår for å kjenne om badetemperaturene var noe å skryte av. Dessverre var det nok for kaldt. Eneste vesenet som badet i kulpen var en liten frosk!
 


Onsdag feiret vi Erik sin bursdag. Han hadde valgt pølse med brød til bursdagslunsj. Etter lunsj tok vi ut høyttalerne ut på banen og spilte musikk. Da det plutselig kom en sang noen hadde en innøvd dans til, fikk vi oss en skikkelig forestilling. Kjempeartig! Både SFO-ungene og barnehageungene er veldig gla i Markus og Martinus. Så da de kom på var det dansing fra både 3-åringene og 9-åringene. Midt under dansing og kanonball kom det et skikkelig styrtregn! Så da måtte vi bare ta høyttalerne under armen og komme oss under tak. «D e jo sånn Sverigeregn» Kom det fra en 1.klassing:)

Før vi sender flere unger på sommerferie måtte vi ha oss en tur til Ruggevikfjæra. Som vanlig stilte vi opp på skolen og gikk i samlet flokk til Ruggevik. Vi tok oss en liten tur gjennom jektholtet så ungene kunne vise hvor de bodde! Nede i fjæra spiste vi litt lunsj før vi heiv oss i lek alle sammen. Selv om det kom litt regn og vind, var det ingen som klagde! God stemning og fin lek.

På siste skoledag hentet vi ungene kl. 11.00. Veldig merkelig å være ferdig så tidlig syntes de! Også godteri på skolen!!! Lørdag og 17.mai på en og samme gang!!
Oppe på Løvåsen fikk 1.klasse på seg blåvestene og 2.klasse på seg oransjevestene....
Vi spiste blekksprutpølse med pasta og kosa oss på området. Annika fikk med seg en gjeng for å lage "velkommen til Løvåsen" plakater til de nye 1.klassingene som starter til høsten. De ble skikkelig fine:)

Da gjenstår det bare å ønske de som tar hjemmeferie, campingferie, hytteferie, sydenferie eller norgesferie fra idag av en RIKTIG GOD SOMMER!!!


Sommerklem fra

Lene, Karina, Annika, Tone, Tor-Erik og Chris


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)