Uke 23 - 2016
by lovaasen.no on June 10th, 2016

​Ei veldig fin stund vi er inne i nå når det nærmer seg skoleslutt, ungene er glad og «gjøger» og gleder seg til sommerferie. Vi bruker også litt tid på å mimre over alt vi har gjort gjennom hele skoleåret, hvilken aktivitet og utflukt som var best og hvilken mat som var favoritten. Morsomt og mimre litt, hendelser som var morsomt for et halvt år siden, er fortsatt morsomt når vi kommer på det. Som f.eks da Chris trynte på ski oppe i lysløypa eller da kilbotnnissen kom på besøk!
 
Litt regn og vind tidligere i uken, på gåingen på mandag så vi at det var kommet nysnø på Hinnstein. Men det forsvant like fort som det kom. Oppe på Løvåsen satte jeg i gang litt hagearbeid, idet jeg startet med raking og luking kom 1.klassingene bort å ville hjelpe. De heiv seg rundt å raka, kosta verandaen, plukket søppel, luka ugress og fylte steiner i snublekanten langs gjerdet. For en arbeidsgjeng!!! Og så flott det ble når vi var ferdig!<3
 
Det store høydepunktet for mange denne uken var selvfølgelig overnattingen på onsdag. Dette var siste overnattingen til 3. klasse på Løvåsen SFO. Turen gikk i år som i fjor til vakre Straumsbotn i Kvæfjord. Ungene møtte på rema og ble kjørt av en maxitaxi til campen. Karina og Tone hadde vært i forkant og slått opp lavvoene så det var bare å finne seg en soveplass med en gang. Det gikk ca 7 min fra de kom til første fiskestanga var i bruk. Tror dere ikke det ble en fisk og?? Selvfølgelig ble det det, en av fiskegutta fanget en kjempeflott Kvæfjordfisk, etter å ha ropt "Æ HAR NAPP" ca 20 ganger før han faktisk fikk napp. Fisken ble selvfølgelig sløyd og grillet på bålet:)

Tone fikk sjøsatt kanoen vår og ungene fikk hver sin padletur utpå vannet. Klart og fint vann gjør at vi kan se alt som ligger på bunnen, bl.a mange sjøstjerner:) Skikkelig artig med lavvo, ungene hadde noen fine leker der inne, vi hørte masse fliring og tulling.

Ingen overnatting uten god mat på bålet, Annika stekte kyllingnuggets og pølser som alle kunne kose seg med. Etter mat var det klart for å krype i posene og ta kveld. Det gikk ikke lenge før vi hørte snorking fra annenhver pose i lavvoen.

Før skolen neste morgen var det bare å pakke og spise før taxien kom og henta alle sammen.
En veldig fin avslutningstur for 3.klassegjengen. Fornøyde barn og voksne.
 
Etter å ha lagd noen seljefløyter i forrige uke var det flere som syntes det så spennende ut. Vi henta oss noen greiner og spikka i vei. Noen ble det skikkelig bra lyd i, mens noen plagdes vi fryktelig med.

Neste uke går vi inn i siste skoleuke, det er meldt litt bedre vær, gleder oss spesielt til fjæratur på tirsdag:)

- BloggerLene
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)