Uke 22 - 2016
by lovaasen.no on June 3rd, 2016

​Ei skikkelig innholdsrik uke, som bare har blåst av gårde. Tiden går så fort når man har det så gøy!
Det fine været fra helga fortsatte ut i denne uka, mandag hadde vi hele 19°C her oppe. Med strålende sol fra blå himmel er det selvfølgelig 1 ting som ungene har lyst til! VANNKRIG! Så vi hentet da frem vannslangen og herja masse. Etter vannleken minte ungene meg på et løfte ifra i fjor vinter. Jeg kom da i skade for å søle vann på 3 av ungene idet jeg skulle skjenke oppi koppene deres, jeg lovte dem da at de skulle få tømme ei bøtte hver over hodet mitt til sommeren. Med forutsetning om at det var godt vær!!!
En ting har jeg lært etter alle årene på Løvåsen, BARN HUSKER GODT!! Så da var det bare å få det gjennomført!!!

Kan si med sikkerhet at ungene syns dette var kjempemorsomt!!
​ 
 
Gjennom hele denne uken har vi fullført prosjektet vårt med blomsterkassene. Vi har kjøpt inn jord og noen fine blomster som vi har planta oppi kassene. Ungene har selv plantet oppi de kassene som de selv har bygd og malt. Så nå står det flere flotte blomsterkasser og pryder Løvåsenhaugen vår.
 
Onsdagen fikk vi besøk av en gutt som skal starte på aktivitetsskolen til neste år. Han ble med opp for å hilse på og bli kjent med området. Karina satte i gang bulldog og stikkball på fotballbanen. Hun hadde til slutt halve SFO med seg i lek, skikkelig artig når så mange er med. Kjempeflinke unger som alltid får de nye til å føle seg velkommen. Denne dagen feiret vi også Truls sin bursdag med bursdagssang, flagg, kjøttkaker med pasta og fin aktivitet på fotballbanen. En veldig fornøyd bursdagsgutt:)
 
​Mot slutten av uken var det en som spurte meg om vi kunne prøve å lage seljefløyte. Helt perfekt tidspunkt, det er akkurat i denne tida at sevjen stiger og vi kan få løs barken av selja. Så da måtte vi gå til nærmeste seljebuske og undersøke. Vi fant en perfekt grein uten mange kvisthull. Så spikka vi munnstykke, lydhull og klangrom. For å få av barken er det ifølge erfarne fløytespikkere viktig å si ei regle mens man banker på barken,
​noen som husker hvordan den regla gikk? Vi fikk
iallefall ei skikkelig fin seljefløuyte, MED lyd i:)

Ønsker alle en fin fredag og ei super helg.

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)