Uke 21 - 2016
by lovaasen.no on May 27th, 2016

​Det går med stormende skritt mot juni måned, en kjapp titt på kalenderen viser at det er bare 3 uker igjen av skoleåret. Været har vært skiftende tidligere i uken og opphold og sol sist i uken. Og til helgen er det visst meldt veldig flott!

Det store prosjektet denne uken har vært snekring av blomsterkasser, som vi startet med på mandag. Karina hadde vært å kjøpt masse material som vi sagde opp i biter og snekra sammen til en kasse. Noen valgte å lage avlange kasser og andre valgte en kvadratform. Det ble til og med snekra bunn på noen av kassene.

Et skikkelig arbeidsjern:

Etter at kassene var ferdig kunne ungene gå inn å male de hvordan de ville. De malte sol, blomster, regnbue og trær. Mange fine kasser i flotte farger. Vi gleder oss til neste uke når vi skal så blomster oppi der.

Onsdagen og torsdagen tok vi oss en skikkelig overhaling av syklene og tråkkabilene. Vi smurte kjea, sjekket bremsene og girene og fylte luft i dekkene. Før vi kunne ta de ordentlig i bruk, måtte vi ha en liten test på de. En 3.klassegutt tok på seg oppdraget med å sykle en runde med alle syklene/bilene for å gire og bremse litt. Helt perfekt! Etterpå fikk alle som ville, prøve noen runder på fotballbanen!
 
Fotballungene stortrives på fotballbanen for tiden, uansett vær. De bytter på å spille kamp, touch, skytetrening og 5-ern. Heldigvis har vi funnet fotballskoene som har vært mystisk forsvunnet siden i fjor. Noe de var skikkelig fornøyd med! :)

Voksne og barn tar ei velfortjent helg og ønsker alle vel møtt til neste uke.

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)